Yeniden Refah Partisinden; Derviþ Dörtbudak Aday Adaylýðýný AçýkladýYeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkan Yardýmcýsý Derviþ Dörtbudak, gerçekleþtirdiði basýn toplantýsýnda Nizip Belediye Baþkaný Aday adaylýðýný açýkladý.Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkan Yardýmcýsý Derviþ Dörtbudak, Nizip'te görev yapan basýn mensuplarý ile basýn toplantýsýnda bir araya geldi. Parti binasýnda gerçekleþtirilen toplantýya Basýn Mensuplarýnýn yaný sýra, Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Mustafa Bilici, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katýldý. Toplantýda konuþan Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný konuþmasýnda, Hayatýný siyonizm ile mücadeleye adamýþ merhum bir liderin yolundan gitmekten onur duymaktayým.31 Mart tarihinde yapýlacak mahalli idareler seçimlerinde ilçe baþkan yardýmcýsý Derviþ Dörtbudak'ýn Belediye Baþkan adayý adayý olduðunu açýkladý.Yeniden Refah Partisi Nizip Belediye Baþkan Aday Adayý Derviþ Dörtbudak ise konuþmasýnda çok kýymetli dostlarým, çýkacaðým bu onurlu yolda heyecanýmý bugün burada sizlerle paylaþýyorum.Deðerli dostlarým, yaptýðým iþler nedeniyle güzel ülkemin bir çok þehrini ve beldesini gezdim. Bir çok güzel þeyler gördüm, öðrendim. Bunlarýn içinde sosyal belediyeciliðin getirdiði mutsuz ve gelecekten umudunu kesmiþ insanlarýn bu insanlarýn nasýl geri kazanýldýðýný kendi gözlerimle gördüm. Gençlerin iþ ve sosyal hayatýna nasýl entegre edildiðini imrenerek izledim. Milli Görüþ Belediyeciliði anlayýþý ile Nizip'i artýk bir dünya markasý yapmanýn tam da zamaný diyorum.Sevgili dostlar, ancak öyle zamanlardan geçiyoruz ki öyle bir süreçle sýnanýyoruz ki her gün ayrýþma ve kutuplaþmanýn arttýðý bu zamanlarda insanlara umut olmak ve bir bütünü yakalamaktan baþka þansýmýz olmadýðýný düþünüyorum. Biz hepimiz bir arada olmak ve bunu baþarmak zorundayýz.Bu zor zamanlarda birbirimizin elinden tutmaya eskisinden daha çok ihtiyacýmýz var. Ýþte sosyal belediyecilik dediðimiz þey burada hayat bulacaktýr.Peki 1994'te Milli Görüþ Belediyeciliði ile neler oldu? Bir defa israfýn rüþvetin, yolsuzluðun, çifte standardýn, adam kayýrmanýn, torpilin, adaletsizliðin ortadan kaldýrýldýðý bir belediyecilik anlayýþý. Belediyenin bir kuruþunun dahi zayi edilmediði bir belediyecilik anlayýþý. 'Rüþvet alan da veren de melundur' tabelasýnýn belediyelerin giriþine asýldýðý bir belediyecilik anlayýþý ve bunun uygulandýðý bir belediyecilik.Bu nedenle tam da bu duygu, düþünce ve anlayýþ ile Nizip'te partimizden belediye baþkan aday adayý olmak için yola çýkmýþ bulunuyorum.Derviþ Dörtbudak Kimdir...1970 yýlýnda Nizip'te doðdum. Ýlk ve orta öðrenimimi Nizip'te tamamlayýp Ticaret lisesinden 1987 yýlýnda mezun oldum.Anadolu Üniversitesi Ýþletme fakültesinde lisans eðitimi tamamladým. Kamu Yönetimi alanýnda Yüksek lisansýmý uluslararasý Dublin Üniversitesi'nde yaparak ayný Üniversitede siyaset bilimi alanýnda Doktor eðitimi devam etmekteyim.Uzun yýllar birçok sivil toplum örgütünde görev alarak Nizip üniversiteliler Derneði kurucu baþkan ve baþkan yardýmcýlýðýný yaptým. Derneðin Nizip Yaþam adlý dergisinde Genel Yayýn yönetmeliði görevinde bulundum.Halen Nizip Ticaret Odasý Gýda Grubu Komite Baþkanlýðý görevime devam ederken yeniden Refah Partisi STK ve Halkla Ýliþkilerden sorumlu ilçe baþkan yardýmcýlýðý görevimi sürdürmekteyim. Nizip ilçemizde 30 yýldýr Gýda sektörünün birçok alanýnda giriþimcilik ruhuyla FSF GIDA Yönetim kurulu baþkaný olarak Nizipli hemþehrilerime hizmet etmekteyim.Evli ve 2 çocuk babasýyým.![]()