Güzel "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyýlýnda Karkamýþ'ý hak ettiði aydýnlýk geleceðe taþýmak adýna adayým"CHP'de baþvuru sürecinin baþlamasýyla iþ insan Mustafa Güzel CHP'den Gaziantep Karkamýþ ilçe Belediye Baþkan aday adayý baþvurusunda bulundu. Güzel "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyýlýnda hak ettiði aydýnlýk geleceðe taþýmak adýna Karkamýþ Belediyesi baþkanlýðýna aday adayýyým" dedi. Partililerin yoðun katýlýmýyla gerçekleþtirilen adaylýk baþvuru dosyasýný CHP ilçe baþkanlýðýna giderek burada ilçe baþkaný Metin Gögebakan'a teslim eden iþ insaný Mustafa Güzel, Karkamýþlýlarýn gösterdiði teveccühe ve sevgi seline teþekkür etti.Güzel, "Türkiye'yi deðiþtirmek için çýktýðýmýz bu yolda sahip olduðumuz gençliðimiz, enerjimiz ve yarýnlara ýþýk tutacak bilgi ve tecrübemiz ile Karkamýþ ilçemizi cumhuriyetimizin ikinci yüzyýlýnda hak ettiði aydýnlýk geleceðe taþýmak adýna Karkamýþ Belediyesi baþkanlýðýna aday adayýyým. Tüm Karkamýþ ve Barak ovasý vatandaþlarýmýzla birlikte refah dolu bir ilçeyi yeniden hep beraber inþa edeceðiz." Ýfadelerini kullandý.Gaziantep'in Karkamýþ ilçesi Soylu mahallesinde 3 dönemdir baþarýlý bir þekilde hizmet eden ve her kesimin takdirini kazanarak muhtarlýk yapan 4 çocuk babasý iþ insaný Mustafa Güzel "Partimiz bizi aday gösterdiði takdirde, Barak ve karkamýþ ovasýný kucaklamaya geliyorum. Yöremizin ve halkýmýzýn sorunlarýný çok iyi biliyorum. Herkesi kucaklamak ve birlikte hizmet etmek için yola çýktýk" dedi.CHP'den Karkamýþ Belediye Baþkan aday adayý olan Mustafa Güzel burada yaptýðý açýklamada þu ifadeleri kullandý, "31 Mart 2024 yýlýnda yapýlacak olan yerel seçimlerde Karkamýþ Belediye Baþkan aday adaylýðýmý partim olan Karkamýþ CHP ilçe baþkanlýðýna baþvuruda bulunarak yaptým. Karkamýþ Ýlçemize, siz kýymetli yurttaþlarýmýzla birlikte yeni bir vizyon, yeni bir heyecanla daha güzel bir Karkamýþ arzusu ile çýktýðýmýz yolda ilçemizin güzel insanlarýnýn teveccühü ve desteðine ihtiyacýmýz var" dedi.CHP Gaziantep Karkamýþ ilçe baþkaný Metin Gögebakan'a adaylýk dilekçesini veren Mustafa Güzel "Her þey Karkamýþ" için þiarýyla sizlerle beraber, sizlere güvenerek ve sizlerin desteðine inanarak bu yola çýkmýþ bulunmaktayým, Ýlçemiz halkýna ve ilçemize hayýrlý olsun" dedi.