Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç Nizip Ticaret Odasý'na (NTO) iade-i ziyarette bulundu.Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç, Nizip Vergi Dairesi Müdür Yardýmcýlarý Þýh Mehmet Aðcan ve Aydýn Alibekiroðlu NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve NTO Yönetim Kurulu üyeleri tarafýndan karþýlandý.Düzenlenen ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç, odamýzýn yapmýþ olduðu hayýrlý olsun ziyaretinden dolayý bugün bizlere iade-i ziyarette bulundular. Biz daha öncede belirttiðimiz gibi NTO yönetimi olarak kamu kurum ve kuruluþlarýyla her zaman uyum ve iþbirliði içerisinde çalýþmalar yürütmekteyiz. Ýnþallah müdürümüz ile birlikte üyelerimizin vergi bilincini arttýrarak vergilerin iþleyiþini daha verimli hale getireceðiz. Biz geçmiþte olduðu gibi vergi dairemize her konuda destek vermeye hazýrýz. Sayýn Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç'a tekrar görevinde baþarýlar diliyoruz. Ýnþallah hep birlikte baþarýlý bir çalýþma dönemi geçiririz dedi.Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç ise NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO yönetim kurulu üyelerine teþekkür ederek Nizip'in ticareti ve sanayisi hakkýnda görüþ alýþveriþinde bulundu.Konuþmalarýn ardýndan vergi bilincinin arttýrýlmasý ve vergi ödemelerinde yapýlabilecek iþ birlikleri ele alýndý.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Ýbrahim özkaya, Nihat Akpek ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.