![]()
Tarým ve Orman Bakanlýðý tarafýndan düzenlenen Milli Aðaçlandýrma Günü Geleceðe Nefes, Cumhuriyete Nefes kampanyasý kapsamýnda fidanlar toprakla buluþturuldu.Nizip Ticaret Odasý (NTO) yönetim kurulu üyeleri Geleceðe Nefes, Cumhuriyete Nefes kampanyasýna katýlarak destek verdi.Nizip Samandöken Mahallesi'nde gerçekleþtirilen etkinliðe, Nizip Ticaret Odasý'ný temsilen NTO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Derde Taþ ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.Milli Aðaçlandýrma Günü'nün ülkemize ve milletimize hayýrlý olmasýný dileyen NTO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Derde Taþ, Nizip Samandöken aðaçlandýrma alanýnda fidanlarýmýzý toprakla buluþturmanýn heyecanýný yaþýyoruz. Böylece her yýl vatandaþlarýmýz ile birlikte bizler de fidan dikmeye devam edeceðiz. dedi.Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu ise,Yeþil bir dünyanýn önemine dikkat çekerek, özellikle geleceðimizin teminatý olan çocuklarýmýza daha yaþanabilir bir dünya býrakma adýna muhakkak yeþili korumalý ve desteklemeliyiz. Bunun için de aðaçlandýrmaya ve yeþil alana önem vermeli ve hep birlikte sahip çýkmalýyýz. diye konuþtu.