Yeniden Refah Partisi ilçe teþkilatý Nizip Hacý Okan Parkýnda stand açtýYeniden Refah Partisi Tanýtým standý ve Yeni üye kayýtlarýyla ilgili Okan Parkýnda stand açýldý. Standa Yeniden Refah Partisi ilçe Baþkaný Mustafa Bilici de katýldý.Ýlçe Baþkaný Mustafa Bilici" ilçe teþkilatý olarak bir yandan vatandaþlarýmýzýn nabzýný tutmak için saha çalýþmalarýmýza devam ediyoruz bir yandan da yeni üye kayýtlarýný kesintisiz bir þekilde sürdürüyoruz. Buradan tüm Nizip halkýný yaptýðýmýz yeni üye çalýþmalarýnda, partimize üye olmaya, ailemize katýlmaya davet ediyorum. Üye kayýt iþlemlerimize vatandaþlarýmýzýn da yoðun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayý bütün hemþehrilerimize de ayrýca þükranlarýmý sunuyorum. Ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düþüyor. Bizler de ilçe teþkilatý ayaðýnda çalýþmaya ve gayret etmeye devam edeceðiz. Üye çalýþmalarýmýz bugün olduðu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalýþmada yoðun destekleri olan herkese çok teþekkür ediyorum" dedi.Ayrýca Üye Kayýt standýn da Yeniden Refah Partisi Nizip Gençlik Kollarý Baþkaný Selahattin Arýcý ve Yeniden Refah Partisi Nizip Mali ve Ýdari iþleri Baþkaný Ökkeþ Yýlmaz da katýldý.