![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte geçtiðimiz günlerde Nizip Vergi Dairesi Müdürlüðü'ne atanan Abdullah Kýlýç'a makamýnda hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaret dolayýsýyla bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, görevine yeni atanan Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç'a hayýrlý olsun temennisinde bulundu.NTO'nun 1500 aktif üyesiyle Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluþu olduðunu dile getiren NTO Baþkaný Mehmet özyurt þunlarý ifade etti: NTO yönetimi olarak kamu kurum ve kuruluþlarýyla her zaman uyum ve iþbirliði içerisinde çalýþmalar yapmaktayýz. Ýnþallah sizinle de ile birlikte üyelerimizin vergi iþleyiþini kolaylaþtýrarak daha verimli hale getireceðimize inanýyoruz. Ortak akýlla hareket etmek ilçemizin dolayýsýyla ülkemizin faydasýna olacaktýr. Þimdiden vereceðiniz katký ve desteklerden dolayý teþekkür ediyoruz þeklinde konuþtu. dedi.Nizip Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Kýlýç ise ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve yönetim kurulu üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerinden dolayý teþekkür etti.Konuþmalarýn ardýndan vergi bilincinin arttýrýlmasý ve vergi ödemelerinde yapýlabilecek iþ birlikleri ele alýndý.Gerçekleþen ziyarete NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaya, Ýbrahim özkaya, Derde Taþ, Kenan özdemirve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.