Alperen Ocaklarý Gaziantep'te bayrak deðiþimiAlperen Ocaklarý Gaziantep Ýl Baþkanlýðýna Hayri Özkan getirildi.Alperen Ocaklarý Gaziantep Ýl Baþkaný olarak 6 yýldýr görev alan Mesut Özdemir, bayraðý Hayri Özkan'a devretti. Görev teslim törenine Büyük Birlik Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Orhan Kýzýlaslan ve Baþkan Yardýmcýsý Hasan Polat iþtirak etti.Büyük Birlik Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Orhan Kýzýlaslan görev teslimine iliþkin yaptýðý açýklamada, "Mesut bey Alperen Ocaklarýna 6 yýldýr þerefle hizmet vermiþ bir il baþkanýmýz. Kutlu davamýzda bayraðýn bir ucundan da kendisi tutarak yiðit Alperenlere öncülük etmiþtir. Gururla taþýdýðý il baþkanlýðý bayraðýný ise bugün Hayri Özkan'a devretti. Göstermiþ olduðu özverili çalýþmalar adýna Mesut baþkanýma teþekkür ediyor, göreve yeni gelen Hayri Özkan'a da baþarýlar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin" ifadelerini kullandý.Alperen Ocaklarý Ýl Baþkanlýðýný devreden Mesut Özdemir, "Görevde bulunduðum 6 yýl içerisinde davamýza elimden fazlasý ile hizmet etmeye bayraðýmýzý ileriye taþýmaya gayret ettim. Bugün ise bu kutlu öncülüðü Hayri Özkan'a teslim ediyoruz. Kendisine baþarýlar diliyorum. Hakký geçen tüm dava arkadaþlarýma da sonsuz teþekkürlerimi iletiyorum" dedi.Alperen Ocaklarý Ýl Baþkaný olarak göreve gelen Hayri Özkan ise, "BBP Gaziantep Ýl Baþkaným Orhan Kýzýlaslan'a ve Alperen Ocaklarý Ýl Baþkanlýðýný uzun süreden beridir yürüten Mesut Özdemir'e teþekkür ederim. Bayraðý Mesut baþkanýmýzdan teslim almýþ bulunuyoruz, Rabbim utandýrmasýn" þeklinde konuþtu.