"Kur'an-ý Kerim'de Ýman ve Ýstikamet" konulu konferans yapýldýNizip Ýlçe Müftülüðü, Gaziantep Büyükþehir Belediyesi, Nizip Ýmam-Hatip Liseliler Derneði, Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü ile Nizip Belediyesinin ortaklaþa düzenlediði Resim ve Kompozisyon yarýþmasýnda dereceye girenlere ödül takdim töreni ile Gaziantep Ýslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Þehmus Demir'in "Kur'an-ý Kerim'de Ýman ve Ýstikamet" konulu konferansý düzenlendi.Programa Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Gaziantep Ýl Müftüsü Dr.Hüseyin Hazýrlar, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Demir, Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik, Nizip Ýmam Hatipliler Derneði ( NÝLDER ) Baþkaný Yaþar Yýlmaz, kurum müdürleri ve vatandaþlar katýldý. Program Hatice Kübra Cami Ýmam-Hatib-i Mehmet Taþkesen'in Kur'an tilaveti ile baþladý. Ardýndan Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik'in selamlama konuþmasý, akabinde Gaziantep Ýl Müftümüz Dr.Hüseyin Hazýrlar'ýn açýlýþ konuþmasý ile devam etti. Program Gaziantep Ýslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Þehmus Demir'in "Kur'an-ý Kerim'de Ýman ve Ýstikamet" konulu konferansý ile devam etti. Program, resim ve kompozisyon yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle son buldu.