![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte Nizip Kaymakamlýðý'na atanan Osman Uðurlu'ya hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Düzenlenen ziyarette NTO'nun kurumsal yapýsý ve faaliyetleri hakkýnda bilgiler veren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Odasý Nizip'in sanayisine yön veren en büyük sivil toplum kuruluþudur dedi.NTO'nun geçmiþten bugüne kadar birçok önemli projeye imza attýðýný belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Nizip Ticaret Odasý olarak ilçemizin ve ülkemizin kalkýnmasý adýna üzerimize vazife olsun veya olmasýn her zaman devletimizin yanýnda olduk. Nizip, müteþebbis bir ruha sahip olup üretim ve istihdama yönelik bir yapýsý bulunmaktadýr. Nizip'in yatýrým ve üretim alanlarý sürekli geliþip büyümektedir. Sizlerle birlikte Nizip'te iþbirliði içerisinde güzel iþler yapacaðýmýza inanýyoruz. Ben bu vesile ile þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna görevinizde baþarýlar diliyorum ifadelerini kullandý.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise: Nizip halk olarak devletini seven, bürokrasi ile iç içe olan, dýþarýdan göreve gelen insanlara sevgi saygý duyan bir þehirdir. Nizip'te her zaman birlik beraberliðin oluþabileceði bir zemin bulunmaktadýr. Bundan dolayý sizin de Nizip'te çalýþmanýn kolay olacaðýný umuyorum. Bizlerde sizin ile inþallah çalýþmaktan þeref duyup memnun olacaðýz. Nizip'e hoþ geldiniz diyor yeni görevinizde baþarýlar diliyorum þeklinde konuþtu.Daha önce yaptýðý görev yerleri hakkýnda bilgiler veren Nizip Kaymakamý Osman Uðurlu ise, yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek Kendi memleketimizde görev yapmanýn getirdiði farklý motivasyon, birlik ve beraberlik içerisinde Nizip'in birçok avantajlarýný deðerlendireceðiz. Nizip'in tüm imkanlarý müsait, inþallah sizler ile birlikte ilçemize faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum dedi.