ey vallah hoca zaten bizde kötülemiyoruz sevdiðimizden söylüyoruzzz .
sen yenisin galiba.
ey vallah hoca zaten bizde kötülemiyoruz sevdiðimizden söylüyoruzzz .
sen yenisin galiba.
alýntý:
"quote" yelena1985 demiþki:
<div slm arkadaslar yahya altinbas lIsesI mezunlari özellIkle 2001-2002 mezunlari bu sItede mesajlasip bIrbIrImIzle dIyalogu kesmemelIyIz hepInIzI çok özledIm kendInIze IyI bakin </div
slm arkadaþlar ben 2004 mezunuyum hatice özköse okulumu ve o güzel günlerimizi çok özledim necati tebrik ederim hukuk fakültesini kazanmýþsýn arkadaþým umarým unutmamýþsýndýr bizi erkan sanada selamlar duyduðuma göre sende kazanmýþsýn üniversiteyi.Baþarýlar arkadaþlar.
laf yok babalalara 2004 .
müslüm þahin .
mehmet uçan.
ayhan kahraman baba .
2044 mezunuyum arkadaslar güzel bni okul idi .
arkadaslar bende bu okulun ilk mezunuyum ama çok oldu bizim mezun olalýmýz.. okulun kýymetini bilin tadýný cýkarýn özlüyoruz o günleri.. arkadaslýklarýnýzýda sakýn öldürmeyin bizim dostluklarýmýz hala devam ediyor.. çok çekti o okul bizden çokkkk.... 11 süper fen fýrtýnasý bizimle baþladý devam ettirin uþaklar... .
GÖKHAN AKÇAKOCA.
gökhan
selam bende altinas cilardan umut ve necati iyi tanir sinif arkkadaslarim.ben funda simdi evliyim yurt disindayim.
muhsin,ekrem onlardan haber yokmu ayrica kizlar takilmiyormu.hatice esra dilek esin.
nebile hepinizi merak ediyorum acikcasi..goruselim.....
SLM NECDET BEN.2004 MEZUNUYUM ULUDAÐ ÜNÝV.DE (BURSA)TEKSTÝL MÜHENDÝSLÝÐÝ 1.SINIF OKUYORUM.BURAYA GELEN YA DA BURDA OKUYAN ARKADAÞLARLA TANIÞMAK VE YARDIMCI OLMAK ÝSTERÝM.TÜM 11_S_FEN SINIFINA SLMLAR TEÞEKKÜRLER...necomc@mynet.com....
11 fen nerde tulum çiko çitlenbik kemel adem ersan adil fatih
reiss
Altýnbaþ lisesi bir baþkadýr ben þimdiden özledim okulumu okuldaken bunun farkýna pek varamýyorsun ama bittikten sonra özlem baþlýyor o sýralara o arkadaþalra kýymetini bilmek lazým böyle deðerlerin
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Arkadaþlar Ben 11Sfen den Ekrem Daðlý 2003 mezunuyum. Suan üniversiteyi bitirdim ve yeni telekom karþýsýnda iþ yerimi açtým hepinizi beklerim ayrýca tanýdýgým tanýmadýgým burda bulunan tüm lise dostlarýma sevgilerimi sunuyorum Hepinize hayatta baþarýlar ve mutluluklar
selamlar cerdolu.sende benden az çekmedin.yav hiç bir þey del de o okulun önündeki palmiya agaçlarý aklýmdan gitmi.lan olum neydi o kökündeki beton kýr kýr bit mi.bahçenin hepsini belledim okadar zorlanmadým yav.ali açýkgöz de iyi gaza getirmiþti o zaman.selamlar dr halil arý
doktor bee321
gýcýk hocalarin çogu gitmiþ inþ yeni gelenler o kadar gýcýk degildir....hele bi günsever vardi...adam bu kadar gereksýz olamazdi...
slm arkadaþlar ben 2002 mezunuyum 2002 mezunlarýný buraya bekliyorum 11/Sfen burayaaa