MHP Nizip'te Davut Karabacak Ýle DevamMilliyetçi Hareket Partisi Nizip Ýlçe Kongresi þölen havasýnda gerçekleþtirildi. Yüzlerce partilinin katýldýðý kongrede Divan Baþkanlýðýný MYK Üyesi TBMM Ýdari Amiri MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay yaparken, divan üyeliði görevini Ayþegül Köroðlu, Fahri Çevik, Ahmet Cengiz, Mehmet Karakuþ, Bekir Özsert üstlendi.MHP Nizip Ýlçe Baþkaný Davut Karabacak, tek aday olarak girdiði kongrede 221 delegenin oyunu alarak MHP Nizip Ýlçe Baþkanlýðý'na tekrar seçildi.MHP Nizip teþkilatý Olaðan Genel Kongre heyecanýný büyük bir coþkuyla yaþadý. Davut Karabacak'ýn tek aday olarak girdiði kongrede 221 Delege Karabacak'ýn Nizip Ýlçe Baþkaný seçilmesi için oy kullandý. Karabacak'ýn MHP Nizip Ýlçe Baþkaný seçildiði kongrede Divan Baþkanlýðý görevini de yürüten MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay yaptýðý konuþmada, "Büyük davamýzýn önemli bir parçasý olan Nizip'in kongresini birlik ve beraberlik içinde gerçekleþtirmenin mutluluðunu yaþýyoruz. Kongremiz partimize, þehrimize ve Nizip'e hayýrlý olsun. Bu kongrede partimizin demokrasi anlayýþýný bir kez daha ortaya koyduðumuz gibi bu ulu davanýn neferleri olarak birlik ve beraberliði de ön plana çýkarmanýn mutluluðunu yaþýyoruz" þeklinde konuþtu.MHP Nizip Ýlçe Baþkaný seçilen Davut Karabacak ise kongrede yaptýðý konuþmada, Nizip önemli bir teþkilat pozisyonunda bulunuyor.MHP Nizip teþkilatýmýz her zaman genel baþkanýmýzýn yanýnda ve destekçisidir. Bu ulu davanýn neferi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yüreði milliyetçilik ile atan herkes bu davanýn önemli bir parçasýdýr. Kongremizi de bu inanç ve düþünce ile birlik ve beraberlik içinde MHP'nin kutlu yürüyüþüne güç katmak adýna oldukça verimli bir kongre olarak görüyorum. Kongremizin teþkilatýmýza ve ilçemize hayýrlý olmasýný temenni ediyorum" ifadelerinde bulundu.MHP Gaziantep Ýl Baþkaný Mustafa Bozgeyik, MHP'nin 54 yýllýk siyasi geçmiþinde Devletini, Vatanýný Milletini ve Bayraðýný merkezine alan bir politikanýn takipçisi olmuþtur. Bozgeyik 14 Mayýs ve 28 Mayýs Cumhurbaþkanlýðý ve Milletvekili seçimlerinde Gaziantep ve tüm ilçelerinde ter döken ve emek veren tüm dava arkadaþlarýma gönülden teþekkür ediyorum. Nizip Ýlçe Teþkilatýnýn yapýlan 14. Olaðan Genel Kurulunun teþkilatýmýza ilçemize hayýrlý olmasýný diliyorum dedi.![]()