Nizip'te sokak köpeði sorunu çözüm bekliyorYeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Mustafa Bilici, 2023/2024 eðitim öðretim yýlýnýn tüm öðrenci ve öðretmenlerimize hayýrlý olmasýný temennisinde bulundu. Ýlçe Baþkaný Bilici, okullarýn açýlmasý ile ilçemizin en önemli sorunlarýndan biri olan sokak köpekleri meselesini gündeme almak istiyorum. ilçemizde bulunan okul çevrelerinde ve sokaklarda gruplar halinde dolaþan sokak köpekleri özellikle okula giden küçük çocuklar için çok büyük tehlikeler arz ettiðini söyledi. Bilici, park bahçe ve mesire alanlarýndaki baþýboþ köpekler de vatandaþlarýmýz için tehlike arz etmekte. Bu konunun haber deðeri taþýyabilmesi için vatandaþýn köpekleri mi ýsýrmasý gerekiyor? Bizler bu baþýboþ köpeklere düþman deðiliz onlar da Can onlara da hoþgörüyle bakmamýz gerekiyor. lakin barýnaklarda bakýcýlar kontrolünde yapýlmasý önem arz etmektedir.Bizler Yeniden Refah Partisi Nizip ilçe teþkilatý olarak sayýn Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin'e sesleniyoruz lütfen daha büyük sorunlar oluþmadan bu iþi çözüme kavuþturun.Eðer sizler yapamýyorsanýz Yeniden Refah belediyeciliðinde bizler barýnaklar baþta olmak üzere ilçemizin birçok sorununu çözmeye hazýrýz.