Belediye Baþkaný Sarý, eðitimin ilk gününde öðrencilerle bir araya geldi2023-2024 yýlý eðitim öðretim yýlýnýn ilk gününde Ýlçe Kaymakamý Osman Uðurlu ile birlikte Maruf Marufoðlu Ýlkokulu'nu ziyaret eden Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, öðretmen ve öðrencilerin eðitim heyecanýna ortak oldu.Ziyaret ettiði sýnýflarda öðrencilerle yakýndan ilgilenerek bir süre sohbet eden Sarý, onlarla hatýra fotoðrafý çektirdi.Okulun anasýnýfýný da ziyaret eden Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, minik öðrencilerin de heyecanýna ortak oldu.Eðitim-öðretim yýlýnýn öðretmenlere, öðrencilere ve velilere hayýrlý olmasýný dileyen Sarý, sözlerine þöyle devam etti."Yeni bir eðitim-öðretim yýlýna baþlamanýn heyecanýný, baþta öðrenciler ve öðretmenlerle birlikte yaþýyoruz. Aileden baþlayan öðrenme sürecinin ardýndan ilköðretim döneminde, öðretmenlerimizin yoðun emeklerle aktardýklarý bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanýmlar edinen çocuklarýmýzýn, ülkemizi kalkýnmýþ ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardýný yükselterek çaðdaþ medeniyetler seviyesine getireceklerine inanýyoruz. Bu duygu ve düþüncelerle öðretmenlerimize, öðrencilerimize ve aileleri baþta olmak üzere tüm eðitim camiamýza en içten sevgi ve baþarý dileklerimi sunuyor, yeni eðitim öðretim yýlýnýn vatanýmýza, milletimize ve ilçemize hayýrlý ve uðurlu olmasýný temenni ediyorum" dedi.![]()