Nizip Spor Kulübünden AçýklamaNizip Spor Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan yazýlý açýklamada, 2023/ 2024 sezonuna sizlere vermiþ olduðumuz sözlerin gerçekleþmesi ile girdiðimiz için gururluyuz.Þehrimizin marka deðeri olan Nizipspor Kulübümüz Bölgesel Amatör Lige yükselerek þehrimizin gurur kaynaðý olmuþtur. Bu süreçte Yönetim Kurulumuz maddi ve manevi olarak yýlmadan çalýþarak baþarýnýn gelmesini saðlamýþtýr .Þampiyonluk sürecine ulaþmak için her zaman yanýmýzda olan ve yeni sezonda da desteðini yanýmýzda hissettiðimiz Kýymetli Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sarý, Deðerli Bakanýmýz Abdulhamit Gül, Deðerli Gaziantep Milletvekili Ali Þahin ve Spor Toto eski Baþkanýmýz yeni Vekilimiz Bünyamin Bozgeyik , Kýymetli Ýþ Adamlarýmýz Bilal Çeker, Mustafa Doktoroðlu ve Ýsmail Ýnal baþta olmak üzere Þampiyon þehrin Þampiyon takýmý Nizipspor'u baðrýna basan tüm herkese teþekkür ederiz.2023 /2024 sezonuna T.F.F nin resmi açýklamasýndan hemen sonra baþlayýp hýz kesmeden devam ediyoruz. Þehrimizin marka deðerine yakýþacak þekilde bir takým kurarak baþarýlara imza atmak istiyoruz. Ýlerleyen günlerde gruplarýnda belli olmasý ile çalýþmalarýmýz daha da hýzlanarak herkesin adýndan söz ettireceði Nizipspor için Yönetim Kurulu olarak canla baþla çalýþmaya devam ediyoruz. Bu çalýþmalar içinde yer almak isteyen tüm herkese kapýmýz açýk olduðunu belirtiriz.Tüm Nizipli Hemþehrilerimizi takýmýna destek olmaya davet ediyoruz. Kamuoyuna duyurulur.