BAÞKAN ÞAHÝN, YKS'DE ÝLK 5000'E GÝREN 250 ÖÐRENCÝ VE AÝLELERÝYLE BULUÞTUGaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Yüksek Öðretim Kurumlarý Sýnav'ýnda (YKS) ilk 5000'e giren 250 öðrenci ve aileleri ile kahvaltý programýnda buluþtu.Programa Nizip ilçesinin baþarýlý okullarýndan Artý Eðitim Kurumlarýnýn TYT'de 4668.olan öðrencisi Yaðýz Iþýk Cem Yýldýrým, ailesi ve öðretmenleri ile birlikte katýldý.ÞAHÝN: KÝM BÝLGÝYÝ ELÝNDE TUTUYORSA DÜNYANIN SÖZÜNÜ O SÖYLÜYORÞahin, bir restoranda düzenlenen programda yaptýðý konuþmada, öðrencilerin baþarýsýný tebrik ederek þunlarý söyledi:"Baþarýlarýnýzý tebrik ediyor daim olmasýný diliyorum. Kim bilgiyi elinde tutuyorsa dünyanýn sözünü o söylüyor. Bilgi dediðimiz þey akþamdan sabaha olmuyor ona beþeri sermaye gerekiyor. Siz bizim gözümüzün nuru baþýmýzýn tacýsýnýz. Her biriniz birbirinizden akýllýsýnýz. Akýlda yarýþýyorsunuz. O kadar güçlü bir duruþunuz var ki o yüzden bu doðumdan gelen beyni geleceðe taþýmak öyle kolay olmuyor. Akþamdan sabaha da olmuyor. Önce aile. Annenin babanýn bilinci, ne olacaðýyla ilgili çocuðun genetik mirasýna sahip çýkýp doðru yönlendirmek gerekiyor"Artý Eðitim Kurumlarý Müdürü Salih Gümüþ ise TYT'de 4668.olan öðrencisi Yaðýz Iþýk Cem Yýldýrým'ýn bizleri ve kurumumuzu onurlandýrmýþtýr. Öðrencimizi, ailesini ve öðretmenlerimi bu baþarýlarý nedeniyle tebrik ediyorum dedi