![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Kurban Bayramý dolayýsýyla bir mesaj yayýmladýlar.NTO Baþkanlarý Karabacak ve özyurt yayýmladýklarý mesajda, Kurban Bayramý'nýn Allah'ýn Müslümanlara rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak bahþettiði eþsiz zamanlardan biri olduðunu ifade ettiler.Kurban Bayramý'na kavuþmanýn hazzýný ve heyecanýný yaþadýklarýný dile getiren NTO Baþkanlarý Karabacak ve özyurt, mesajlarýnda þu ifadelere yer verdiler: Kurban; Allah'a teslimiyetin, itaat ve sadakatin sembolüdür. Rabbimize, birbirimize, iyiye, doðruya yakýnlaþmayý ifade etmektedir. Birbirimizi hatýrlamak, kardeþliðimizi yenilemek, birlik ve beraberliðimizi pekiþtirmek için Kurban Bayramý önemli bit fýrsattýr. Dargýnlýk ve küslükleri bir kenara býrakarak dil, ýrk, renk, kültür, ülke ve coðrafya farký gözetmeden bayramýn neþesini insanlýk ailesinin her ferdine ulaþtýrmaya gayret etmeliyiz. Bayrama hasret kalanlarýn; yetim, garip, mazlum ve muhtaçlarýn, tüm aile büyüklerimizin, akrabalarýmýzýn, dostlarýmýzýn ve komþularýmýzýn da bayram sevinci olmalýyýz. Bayram vesilesi ile yaþanan birlik ve beraberliðimizin iþ dünyamýz adýna ülkemizin geleceði için yatýrým, üretim, istihdam, ticaret ve ihracata dönüþmesini ümit ediyoruz. Acýlarýn, hüzün ve gözyaþýnýn kuþattýðý dünyamýzda barýþ, huzur, güven ve kardeþliðin doyasýya yaþanmasý ve tüm insanlýðýn mutlu olmasý temennisiyle Kurban Bayramý'nýn Türk iþ ve îslam âlemine hayýrlara vesile olmasýný diliyor, Nizip Ticaret Odasý üyelerinin, Nizip'li hemþerilerimizin ve tüm Ýslam âleminin kurban bayramýný kutluyoruz. ifadelerini kullandýlar.