Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep Milletvekili Adaylarý Orhan Kýzýlaslan, Elvan Arkan, Mustafa Yalçýnkaya ve BBP Gaziantep il ve Nizip ilçe yöneticileri Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Yapýlan ittifaktan dolayý seçim barajý olmadan ilk defa seçime girdiklerini ifade eden BBP Gaziantep Milletvekili Adayý Orhan Kýzýlaslan Yapýlacak olan Cumhurbaþkanlýðý ve milletvekili seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz ve bizleri kabul ettiðiniz için çok teþekkür ediyoruz dediDüzenlenen ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, seçimlere katýlan BBP Gaziantep Milletvekili Adaylarýna baþarýlar diledi.NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ise Þahsým ve meclisim adýna BBP Gaziantep Milletvekili Adaylarýna baþarýlar diliyor, çýkmýþ olduklarý bu yolda Allah sizleri muvaffak etsin ifadelerini kullandýAçýlýþ konuþmalarýn ardýndan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO üyeleri tarafýndan ilçemizde yaþanan sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilerek, Nizip'in sorunlarý ile ilgili dosyayý BBP Gaziantep Milletvekili Adaylarýna takdim edildi.