![]()
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Ýdare Amiri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan ve Ak Parti Nizip Ýlçe Yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.14 Mayýsta yapýlacak olan Cumhurbaþkanlýðý seçimlerinin ülkemize hayýrlara vesile olmasýný dileyen Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Ýlçemizin bir evladý olan Gaziantep Milletvekili Ali Þahin'e çýkmýþ olduðu bu yolda baþarýlar diliyorum dedi.Cumhurbaþkanlýðý seçimlerinin ülkemize bir katký ve kazanç saðlamasýný dileyen NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Sizleri burada aðýrlamaktan þahsým ve NTO adýna duyduðum memnuniyeti ifade etmek istiyorum dedi.Cumhurbaþkanýnýn halk tarafýndan seçilmesi demokrasiye yapýlan en büyük katký olduðunu ifade eden NTO Baþkaný Mehmet özyurt þunlarý ifade etti: Geçmiþte cumhurbaþkaný meclis tarafýndan seçilir zaman zamanda bu konuda ülkemizde krizler yaþanýr, hatta krizsiz cumhurbaþkanlýðý seçimlerinin olmadýðýný hepimiz biliriz. Dolayýsýyla cumhurbaþkanlýðý seçimlerinin halk tarafýndan yapýlýyor olmasý demokrasimiz açýsýndan çok kýymetli ve deðerlidir. Yapýlacak olan seçimlerin ülkemize milletimize devletimize hayýrlý uðurlu olmasýný temenni ediyor, Gaziantep Milletvekilimiz Ali Þahin'e baþarýlar diliyorum ifadelerini kullandý.Nizip'in birçok ilden daha büyük bir potansiyele sahip olduðunu dile getiren Gaziantep Milletvekili Ali Þahin ise þunlarý ifade etti: Nizip nüfus, ticaret ve tarým hacmi bakýmýndan ülkemizdeki bir ilin ortalamasý üzerinde bir hacme sahip, ayný zamanda sanayi þehri Gaziantep'in en büyük taþra ilçesidir. Ýlçemizi bu þekilde ticari anlamda imar eden, yaþanabilir marka bir þehir haline gelmesine katký saðlayan siz deðerli sanayicilerimize þükranlarýmý sunuyorum. Nizipli olmak gerçekten kýymetli deðerli kendimi Nizip dýþýnda herkesin bildiði tanýdýðý iletiþim halinde olduðu bir ilçenin evladý olarak tanýtmak büyük bir þeref, gurur ve onurdur. Bu anlamda son onüç yýlda bu þehri temsil etme noktasýnda bana sunmuþ olduðunuz güven ve verdiðiniz destekler için her birinize þükranlarýmý sunuyor, dostluðunuza laik olabilmeyi diliyorum. Nizip'imizin her daim kalkýna bilmesi için sizlerin emrinde ve hizmetinde olduk. Bizlere getirdiðiniz her ne varsa Ankara'da takipçisi olduk bundan böylede hakkýyla yerine getirmeye çalýþacaðýz. Yeni bir yüzyýlý inþa etme adýna bir önemli seçim geçireceðiz. Bu seçim Ali Þahin'in seçilmesinden ziyade kendi evlatlarýmýzýn, kendi ülkemizin ve milletimizin geleceði açýsýndan tarihi bir seçimdir. Ýnþallah rabbim bizleri size hizmetkar kýlar ve sizlere layýk oluruz þeklinde konuþtu.Konuþmalarýn ardýndan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt ve NTO üyeleri tarafýndan ilçemizde yaþanan sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.