ÝYÝ Parti'den CHP'ye ziyaretÝYÝ Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Mehmet Baþaran il yönetim kurulu üyeleri CHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Bozfýrat ve ilçe yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ýyi Parti heyetini CHP Nizip Ýlçe Mehmet Bozfýrat ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Milletvekili Adaylarý Adile Merve Altýnbaþ Yýlmaz, Ahmet Ýdris Ýnal, CHP Belediye Baþkan Aday Adayý Mustafa Alkurt karþýladý.Ziyarette birliktelik mesajý verildi. Ziyarette konuþanCHP Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Bozfýrat, "Cumhuriyetimizin kazanýmlarýnýn korunmasýnda ve yurttaþlýk anlayýþýmýzda hiç bir farkýmýz yoktur. Seçimlerde Millet Ýttifaký olarak iktidara geleceðimizin inancý içindeyiz" dedi.Ýyi Parti Ýl Baþkaný Mehmet Baþaran ise, "Partimiz Genel Baþkaný Meral Akþener ve CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu fedakarlýklar yaparak bizleri bir araya getirdiler. Bu anlamda güzel çalýþmalar yapýyoruz. Millet Ýttifaký olarak halkýmýzýn desteðiyle iktidara geleceðimizin umudu içindeyiz." ifadelerini kullandý.Ýyi Parti ve CHP heyeti ziyaret sonrasý Atatürk Bulvarý üzerinde bulunan esnaflarý ziyaret ettiler.![]()