CHP Nizip'te miting gibi bayramlaþmaCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nizip Teþkilatý tarafýndan düzenlenen bayramlaþma töreninde Millet Ýttifaký vekil adaylarý 14 Mayýs öncesinde gövde gösterisi yaptý. Nizip'ten iktidar mesajý veren CHP, Niziplilere "Esas bayramý 14 Mayýs'ta kutlayacaðýz" diyerek seslendi.Cumhuriyet Halk Partisi Nizip Seçim Koordinasyon Merkezi tarafýndan Kanuni Sultan Süleyman Bulvarý 35 metrelik yol üzeri Hükümdar pastanesi yanýnda düzenlenen törene önceki dönem Devlet Bakaný Mustafa Yýlmaz, CHP Nizip Ýlçe Mehmet Bozfýrat, önceki dönem Nizip ilçe Baþkaný Haluk Kahraman,Karkamýþ Belediye Baþkaný Ali Doðan, CHP NÝzip Belediye Baþkan Aday Adayý Mustafa Alkurt, CHP 5. sýra Gaziantep Milletvekili Adayý Avukat Adile Merve Altýnbaþ Yýlmaz, Millet ittifakýnýn yeni dönem Gaziantep milletvekili adaylarýnýn yaný sýra, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe örgütlerinin temsilcileri ile çok sayýda partili katýldý.Bayramlaþma töreninde konuþan önceki dönem Devlet Bakaný Mustafa Yýlmaz "Hepimiz çok önemli bir telaþý yaþýyoruz. Hepimiz çocuklarýmýz daha güzel bir ülkede yaþasýn diye çaba veriyoruz. Kapý kapý gezip baharý müjdeliyoruz. Hayallerimizdeki bayramlara en yakýn olduðumuz bir dönemdeyiz. Sayýn Genel Baþkan'ýmýz Kemal Kýlýçdaroðlu'nu 13. cumhurbaþkaný yapacaðýz, buna yürekten inanýyorum" dedi. Yýlmaz, Milletin baðýmsýzlýðýný yine milletin azim ve kararlýlýðý kurtaracaktýr. Þimdi de milletin azim ve kararlýlýðýna ihtiyaç var ve sizlerin iradesi demokrasiyi kurtaracak. Bu büyük deðiþimi yaratacak olan sizin öncü gücünüzdür. Ýnanýyorum ki bir þey deðiþecek her þey deðiþecek" dedi. CHP 5. sýra Gaziantep Milletvekili Adayý Avukat Adile Merve Altýnbaþ Yýlmaz ise konuþmasýnda 14 Mayýs'ýn Türkiye için önemine vurgu yaparak, "14 Mayýs'ta daha da büyük bir bayrama imza atacaðýz. Çok uzun yýllardýr bir aný bekliyoruz ve o an 14 Mayýs'ta gerçekleþecek. Gaziantep'in hakkýný alacak ve Gaziantep'ten Türkiye'ye büyük bir demokrasi yürüyüþüne çýkacaðýz" dedi. Milletvekili Adayý Yýlmaz, Refah bir Türkiye istiyorum ve bunun için çalýþýyorum, mutlaka da kazanacaðýz. 14 Mayýs demokrasi bayramýný da þimdiden kutluyorum" diye konuþtu.![]()