Mustafayý sürekli dayak atan sn.güler tan idi.
Bisikletle gezn ise sn.emrullah günaydýn idi.
Selamlar saygýlar
Mustafayý sürekli dayak atan sn.güler tan idi.
Bisikletle gezn ise sn.emrullah günaydýn idi.
Selamlar saygýlar
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Ahmet hakikaten hafýzan çok iyi ben unutuyorum. Bazen bir arkadaþýn adýný saatlerce düþünüyorum. Neden bilmiyorum. Mesela Muharrem'in adýný önce hatýrlayamadým sonra hatýrladým. Sen de hani tarihte Karadað devleti var ya oradan Þey ediyorum. Sahi sen bu devlet iþini ne yaptýn?
Malum Balkanlarda herkes devletini kurdu. Bir Karadað yok
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Ahmet benim siteyi görmü?müydün.
http://iso9004.sitemynet.com
sana o konudan söz etmedim. Muharrem biliyor ama .
selamlar
Osman Demir
Istanbul
Bu arada toplu olarak çekilmiþ okul fotoðrafýnýz varsa, scaner ile taratýp bana email atabilirsiniz. Siteye koyarým, bu bölüme giren arkadaþlar görebilirler. Ýsterseniz siz kendi sitenizede koyabilirsiniz, buraya linkini yazarsýnýz.......
herþey Nizip için
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Valla Osmancýðým benim adýmý unutman normal.Çünkü hiç arayýp sormadýn ki...Ama ben ne zaman Nizip'e geldiysem hep seni sordum,ayrýca hatýrlýyorsan aradým da ama senden hiç haber çýkmadý...En son askerlik yoklamasý için geldiðinde görmüþtüm seni.Arkadaþým eðer herkesin okumayacaðýný bilsem orjinal halime dönüp sana güzel þeyler yazacaktým ama "dostun attýðý gül yareler beni" misali olmak da var.Neyse bizimki sadece sitem.Yoksa....
Osmancýðým,sen,Hamey,Mah.Kurt... ve birkaç kiþi daha ayný kategorinin adamlarýsýnýz.Yani VEFASIZ!!!!!!! BU ADI GEÇEN ÞAHSÝYETLER ne iyi günümüzde ne de kötü günümüzde yanýmýzda oldular.Dedim ya dostum benim sözlerim 26 yýllýk bir dostun sitemi.Ama sadece sitem.Selamlar,sevgiler
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Ayrýca Boyacýnýn yaptýklarýný hatýrlýyorum Güler Hocanýn çantasýný alýp Mustafayý dövmüþtü Hocanýn taklidini yaparken.Bir de dersteydik,kapý çalmýþtý ve hocamýz kapýya yönelince kimseyi görememiþti.Fakat boyacý esprisini yine yapmýþtý ve "koþun,yakalayýn hocam" demiþti.Bunun yanýnda sanýrým sonradan bizi ikiye ayýrmýþlardý henüz verniði kurumayan sýralara oturmak zorunda kalmýþtýk ve gerisini hatýrlayýn...hatta içimizde açýk renk pantolon giyen de vardý.
Ömer AKDOÐAN hocamýz fen grubu öðretmeniydi.Tatlý mý tatlý,kibar mý kibar bir insandý.
Bilgisayarý olup da mesaj geçmeyen(imam) Ç.Ö.Kýlýçparlar,aðzýmý açtýrma!Yazsanýza kardeþim.
Deðerli kardeþimiz M.Akif Bey (ALLAH, NE MURADI VARSA VERSÝN),harika bir çalýþma yapmýþ,ama zahmet edip de mesj atmayanlar var.Akþam Reþat'ý aradým ve bakmalarýný söyledim.Bakýn ve mesaj atýn!Ey Ay.,Çul.,(Þahsiyetler kendilerini bilirler) mesaj bekliyoruz. SELAMLAR SEVGÝLER
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:13 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Muharrem espiri olsun diye yazdým. Reytingi arttýrmak için birþey yaptýk olamadý baþka birþey aklýnýza geliyorsa söyleyin. Eðer kýrdýysam hakkýný helal et. Ben maksat geyik olsun diye yazdým. Ne bileyim. Reþat yazý yazamazki boþuna söylemiþsin. Reþat lan duyuyormusun. Bak ses gelmiyor. Diðer arkadaþlarda ayný durumlardalar. Bende sana yarýn benim çocuklarýn resmini yollayacaðým. Kafaný yorma. Kendi resmimi de yollayayým mý ý Eðer tanýyamazsan altýna adýmý yazarým. Ömer Kýlýçparlar biliyorsun esnaf imam eðer bir ticaret varsa internete girer bedava ya hemde para verecek. Yani sen yanlýþ yaptýn. Ona yüklenmekle. Bak de ki eðer bana bir yazý yazarsan sana 10 milyon gönderirim bak nasýl yazar.
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Osmancýðým,valla kýzdým.Ama neyse...Dün o adý geçen þahsiyetleri uyardým.Bence de bunlar yazamaz.Misafire yemek ýsmarlatandan ne bekliyecen Ben miktarý 20'ye çýkarýyorum.Dedim ya bunlar bilgisayar özürlü.Teknolojiyi takip etmekte zorlanýyorlar.Ama þu sayfayý herkesin okumayacaðýný bilsem onlara bir güzellik yapardým ama neyse....!!!! Arif olan anlasýn.
Ahmetciðim yaþlanmadýk ama bir an için hatýrlayamadým.Hem sen mesajlarýma niye cevap vermedin?Hürmetlerimi kabul et.Ýstersen açýk arttýrmaya sen de katýl.ÇUL.,ve reþat yazar mý yazamaz mý?selamlar,kucaklar dolusu sevgiler
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:17 ) deðiþtirilmiþtir.
sevgili Muharrem arkadþlar sana gidince yemek ýsmarlatttýlar ha çok iyi. Bak sen Istanbula gel ben sana su bile ýsmarlarým. Rüstem Cankesen diye biri var namý diðer dürümcü emmi onlardan yemek bile ýsmarlarým. Aydýn da durum nasýl biraz da ordan bahset sene
selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:18 ) deðiþtirilmiþtir.
Dostum ben didim'deyim.Kafa dinlemk için ideal bir yer.Ama yazýn berbat.Nüfus oldukça artýyor.Esnafa bedava internet baðlantýsý yolladým.Ama yine de girmemiþ.Sen 10 demiþtin ama ben ona 20'lik kýyak geçtim yine de ses yok.
Asýl sen nasýlsýn?Eðer uygun olursan haber ver çetleþelim.Hem teknoloji özürlü arkadaþlarým da belki gelir.Nurettin hala yanýnda mý?Hem uzun mailime niye cevap vermedin?
selamlar,sevgiler
AMAN GEÇ BULDUM,TEZ KAYBETTÝM OLMAYALIM!YOKSA.(anlarsýn)
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Aziz dostum ben her zaman internete giremiyorum eðer senin girdiðin saatleri söylersen ben o saatlerde internete girerim. Bu þekilde sen edebiyatý hcasýydýn deðil mi? bize bu internette konuþulan doðru kelimeleri de söylersin. Bilgimiz artar. Nurettin uzun zaman önce benden ayrýlýp yeni iþ kurdu. Kendisi ayrý bir büro kurdu ben muhasebeden çok Kalite danýþmanlýðý yapýyorum. Bu iþ tam kafama göre.
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Kardeþim sanýrým bu alan ikimize kalacak.Yani aþ ve deli misali.Amacým "irtibatý koparmamak".Ben saat 18.30'dan sonra istediðin zaman uygunum.Ayrýca bana mail de gönderebilirsin.Evet edebiyatçýyýz ama yaklaþýk 8 seneden beri Türkçe'ye giriyorum.Erzurum'da lisede çalýþtým.Sonra hep ilköðretim.Hatta bir haftalýðýna bizim lisede de girdim ama daha sonra Anadolu Lisesi'ne gitmiþtim ücretli olarak.Ayrýca yolun düþerse beklerim.Mabalý (Vebali) boynuna.Selamlar,saygýlar...
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:22 ) deðiþtirilmiþtir.
aziz doztum milletin iþi gücü var horoz ve aras kargo böge müdürlüðü gibi bizimle kim uðraþýr. Yalova kaymakamý hikayesini biliyormusun. Onu gibi iþte ama ben ve sen yazmaya devam etmek dileðiyle. Malum Üniversite sýnavlarý için arkadaþlarýmýz çalýþýyor. Ben bir forum açacaðým. Sen de bir yazý oraya yazarsan sevinrim. Genç arkadaþlarýmýz ne yapmalý nasýl çalýþmalý vs gibi bir yazý yazarsan sevinirim. Diðer öðretmen arkadaþlara da telefon edip bir þeyler yazmalarýný isteyeceðim
Selamlar
Osman Demir
Istanbul
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Emrin olur kardeþim.Ne demek!Gerekirse ders bile vermeye çalýþýrýz gücümüzün ve de bilgimizin yettiði kadar.Ama bizimkilerin sýnav yaþý sence biraz geçmedi mi?Ama boþver.Dedim ya "AÞ VE DELÝ" misali diye.Þunu da ileteyim kýsmet olsa da seninle görüþebilsek!Vallahi öksedim!Selamlar,saygýlar sevgili ve de KADIM arkadaþým.
muharrem
Konu nizip.com tarafýndan (15.07.08 Saat 16:25 ) deðiþtirilmiþtir.
OSMAN VE MUHARREM,
ARKAMDAN ATIP TUTMAYIN.FIRSAT BULDUKÇA YAZMAYA ÇALI?IYORUM.BUNUDA ÇOK GÖRMEY?N.
SELAMLAR SAYGILAR