Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt baþkanlýðýnda NTO hizmet binasýnda toplandý.Merkez üssü Kahramanmaraþ'ýn Pazarcýk ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüðündeki deprem sonrasýnda, NTO üyeleri depremden etkilenen Nizip ilçesi ve diðer bölgelerin ihtiyaçlarýný belirlemek için durum deðerlendirmesi yaptý.Düzenlenen toplantýda NTO Meclis Baþkaný Karabacak ve Yönetim Kurulu Baþkaný özyurt bölge oda ve borsa baþkanlarý ile görüþme saðlayarak durum ve ihtiyaç tespiti yapýldý.Depremin yaþandýðý ilk anda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu tarafýndan arandýðýný ifade eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Göstermiþ oluklarý ilgi ve alakadan dolayý TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyelerine teþekkür ediyoruz dedi.NTO Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri, baþta Nizip olmak üzere diðer bölgelerin de ihtiyaçlarý doðrultusunda depremzedelere destek saðlamaya devam edecek.Yapýlan toplantý akabinde NTO Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri, Nizip Kaymakamlýðý deprem koordinasyon merkezini ziyaret ederek Nizip ilçesinde kurulmaya baþlanan konaklama çadýrlarýnýn kurulmasýna destek saðladý.