Karkamýþ Nizip karayolunda kaza; 1 yaralý Karkamýþ Nizip karayolunda seyir halinde bulunan Ö.F.Y. idaresindeki 27 AHDR 154 plakalý araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çýkarak, devrildi.Kazada yaralanan sürücü Ö.F.Y., yoldan geçen vatandaþlarýn yardýmýyla araç içerisinden çýkarýldý. Yolda yatan yaralý bir süre hareketsiz beklerken, vatandaþlar ise telefonla saðlýk ekiplerini arayarak yardým istedi. "Ambulansý arasana, ben kötüyüm" diyerek, saðlýk ekiplerinin çaðrýlmasýný isteyen yaralýya vatandaþlar ise nefes alýp, vermekte zorlanýp zorlanmadýðýný sordu. Yerde yatan ve eliyle göbeðini tutan yaralý ise, yardým için gelen vatandaþlara "Alýyorum abi, alýyorum. Yüzümde þiþlik var mý" diye sordu.Saðlýk ekiplerinin gelmesi ile ilk müdahalesi yapýlan yaralý, ambulansla Nizip Devlet Hastanesini Mehmet Cankesen Acil Ünitesine kaldýrýldý. Yaralý sürücünün saðlýk durumunun iyi olduðu öðrenilirken, kazada hurdaya dönen aracýn kaldýrýlmasýnýn ardýndan bir süre trafiðe kapanan yol yeniden ulaþýma açýldý.