Nizip Gücü Spor Kulübü sezonun bitmesine 2 maç kala play-offa kalmayý garantileyerek büyük bir baþarýya daha imza attýGüçlü Doðuþ Spor maçýnýn ardýndan, Koç Mustafa Koç ve Nurullah Avcý'nýn önderliðinde, sporcular Mert, Ahmet, Hakan, Arda, Mehmet Ali, Enes, Muhammed Salih, Metin ve selçuk ile birlikte. Gençlik ve Spor kulübünüde 80-75 yenerek, ligin bitmesine 2 maç kala play-offa kalmayý garantiledi.Nizip Gücü Spor Kulübü Baþkaný Murat Kekçe, sporcularý, teknik heyeti ve Nizip Gücü Spor Kulübü yönetim kurulunu emeklerinden dolayý teþekkür etti. Maçtan sonra kafileye yemek organizasyonu yapan Adana Hay-pa Elektrik iþletmesi sahipleri Bayram Diri,Yunus Emre Diri'ye ve sponsorlar Ahmet Öksüz Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Öksüz ve Cemal Öksüz'e, Pekfen Ýnþaat Kaan Pekmez ve Tayfun Pekmez'e, Kardelen Taþýmacýlýk Azranur Özoðlu ve Mehmet Özoðlu'na, Erkunt Traktör Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mesut Alpaslan'a, Çaðdaþ Unlu Mamülleri Ýþletmecisi Mustafa Kýlýçaslan, ÝDEAL Sigorta ve Uzman Elektrik'e teþekkür etti. Kekçe ayrýca Nizip'imizin medarý iftiharý Volkan Grup Yönetim Kurulu Baþkaný Hayýrsever Ýþadamý Bilal Çeker'e sonsuz þükranlarýmýzý sunarýz.![]()