![]()
Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Kadýn Kollarý MYK üyesi Adile Merve Altýnbaþ Yýlmaz, Gaziantep il ve Nizip ilçe yönetimi Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti.Ziyarette bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek NTO'nun faaliyetleri ve projeleri hakkýnda heyete bilgilendirme yaptý.NTO'nun Nizip'in en büyük sivil toplum kuruluþlarý arasýnda yer aldýðýný ifade eden NTO Baþkaný özyurt, Nizip ve ülkemizin kalkýnmasý için özellikle ihracat odaklý faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz dedi.NTO yönetim kurulu ve meclis üyelerine baþarýlar dileyen CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur NTO Baþkanlarýna ve üyelerine göstermiþ olduðu ilgiden dolayý teþekkürlerimi sunuyorum dedi.TBMM Dýþiþleri Komisyon üyesi olduðunu belirten Hatay Milletvekili Güzelmansur, NTO'nun proje ve çalýþmalarýna her zaman destek olabileceklerini belirtti.Konuþmalarýn ardýndan Milletvekili Güzelmansur NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile istiþarelerde bulundu.