TOBB BAÞKANI HÝSARCIKLIOÐLU NTB'YÝ ZÝYARET ETTÝTürkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu, Nizip Ticaret Borsasý'na (NTB) hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Gaziantep'e açýlýþ programý ve Gaziantep'in yýldýzlarý ödül törenine katýlmak üzere gelen TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu beraberinde Cumhurbaþkanlýðý Yüksek Ýstiþare Kurulu üyesi ve eski TBMM Baþkaný Cemil Çiçek, Gýda Tarým ve Hayvancýlýk eski Bakaný Kutbettin Arzu, Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar,TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeþil, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyüksimitçi, GSO Meclis Baþkaný Adil Sani Konukoðlu, GSO Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan Ünverdi, GTO Yönetim Kurulu Baþkaný M. Tuncay Yýldýrým, GTO Meclis Baþkaný Hilmi Teymur, GTB Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Akýncý, Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Selahattin Türkmen, Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Sadettin Bilgin ile Nizip Ticaret Borsasý'na hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Ahmet Polat ve NTB meclis üyeleriyle bir araya gelen Hisarcýklýoðlu, meclis ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemin hayýrlý olmasý dileðinde bulunarak baþarýlar diledi.Cumhurbaþkanlýðý Yüksek Ýstiþare Kurulu üyesi ve eski TBMM Baþkaný Cemil Çiçek de konuþmasýnda NTB'yi gerçekleþtirdiði çalýþmalardan dolayý tebrik ederek, meclis ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde baþarýlar diledi.NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ise ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek borsanýn hayata kazandýrdýðý projeler hakkýnda bilgiler vererek borsanýn yeni dönem hedefleri hakkýnda açýklamalarda bulundu.Baþkan Sarý devam eden konuþmasýnda "Ýþ dünyasýnýn temsilcileri olarak en büyük gücümüz ve dayanaðýmýz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliðimiz ve TOBB Baþkanýmýz Sayýn Rifat Hisarcýklýoðlu'dur. Üyelerimizin ticari faaliyetleriyle ilgili karþýlaþtýklarý sorunlarý, görüþleri ve sektörleriyle ilgili iyileþtirme önerilerini iletiyor ve takipçisi oluyoruz. Rifat Baþkanýmýz sað olsun taleplerimizle tek tek ilgilenerek konuyla ilgili en üst düzeyde lobicilik faaliyetleri yürütüyor. Üyelerimizden gelen talepleri bir kez daha birinci aðýzdan TOBB Baþkanýmýza ileterek destek talep ettik. Ýþ insanlarý olarak, güçlü ve etkili bir liderimizin olmasý bizlerin ileriye daha fazla güvenle bakmasýný saðlýyor. Yeni dönemde üyelerimiz ve Ýlçemiz için daha güzel iþler ortaya koymak üzere TOBB Baþkanýmýz Sayýn Rifat Hisarcýklýoðlu'nun tam desteðini aldýk. Kendilerine nazik ziyaretleri ve hayýrlý olsun temennileri için tüm üyelerimizin adýna teþekkür ediyorum."dedi.Ziyaret, NTB Baþkanlarý Ýbrahim Sarý ve Ahmet Polat'ýn, TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu'na günün anýsýna hediye takdim etmesinin ardýndan sona erdi.