NTO'dan Nizip Emniyet Müdürü Fazlým Demir'e Hayýrlý Olsun ZiyaretiNizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve beraberindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Nizip'e yeni atanan Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir'e hayýrlý olsun ziyaretlerinde bulundu. Görevine yeni atanan Nizip Emniyet Müdürü Fazlým Demir'e baþarýlar dileyen NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt "Yeni emniyet müdürümüz ile birlikte ilçemizin huzuru, devletimizin birlik ve bütünlüðü için iþbirliði içerisinde çalýþacaðýz." dediler.Emniyet güçlerine her konuda destek olmaya hazýr olduklarýný vurgulayan NTO Meclis Baþkaný Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; "Emniyet mensuplarýmýz ile geçmiþte iþbirliði içerisinde çalýþarak baþarýlý çalýþmalar yaptýk. Biz geçmiþte olduðu gibi bugün ve gelecekte de bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket ederek yeni emniyet müdürümüz ile birlikte hem ilçemiz hem de ülkemiz için faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyoruz." þeklinde konuþtular.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Fazlým Demir, Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ederek Nizip Ticaret Odasý ile her zaman iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýný belirtti.Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mustafa Doktoroðlu, Mahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.![]()