Nizip Gücü Spor Kulübüne ZiyaretlerNizip ilçesinin baþarýlý basketbol takýmý Nizip Gücü Spor Kulübü Basketbol takýmý antrenmanlarýný aralýksýz sürdürüyor.Ýlçenin baþarýlý kulübünü Þehitkamil Belediye Spor Kulübü Baþkaný Hüseyin Rahmi Açýkkol, Þehitkamil Belediye Spor Baþ Antranörü ve Sportif Uzmaný Metin Alati, Gaziantep Ýl Gençlik ve Spor Okullarý Þube Müdürü Mehmet Burak Anlatýcý, Ýl Gençlik ve Spor Sportif Uzmaný Yusuf Aykal, Gaziantep Ýl Gençlik ve Spor Voleybol Baþ Antranörü Barýþ Ayaz, Ýl Gençlik ve Spor Basketbol Baþ Antranörü Mustafa Koç, ilçe Gençlik ve Spor Hocasý Mustafa Akþahin, Nizip ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Faruk Çiçek ziyaret etti. Misafirlerini Nizip Gücü Spor Kulübü Baþkaný Murat Kekçe, Baþkan Yardýmcýsý Mustafa Kýlýçaslan ve As Baþkan Bahadýr Göðüs karþýladý.Yapýlan ziyaret sonrasý Nizip Kapalý Spor Salonunda yapýlan antrenmanlara katýlan yöneticiler takýmýn antremanýný izledi.Kulüp Baþkaný Kekçe kendileri ziyaret ederek her türlü desteklerini esirgemeyen yöneticiler ve sponsorlarýmýz Ahmet Öksüz Ýnþaat Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Öksüz, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Cemal Öksüz, Pekfen Ýnþaat Yöneticisi Tayfun Pekmez, Erkunt Traktör Gaziantep - Þanlýurfa ve Kilis Bayii Alpaslan Ticaret Yönetim Kurulu Yardýmcýsý Mesut Alpaslan ve Nizip Gücü sevdalýlarýna teþekkür etti.![]()