Nizip Ticaret Odasý Hizmette Sýnýr TanýmýyorNizip Ticaret Odasý (NTO), Ýl Odalarý bünyesinde gerçekleþtirilen Sayýsal Takograf (Dijital Ehliyet) hizmeti yetkisini aldý.Konu ile ilgili bir açýklama yapan NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt "Nizipli vatandaþlarýmýzýn Sayýsal Takograf (Dijital Ehliyet) almalarý için artýk Gaziantep'e gitmelerine gerek kalmadý. "dedi.Nizip Ticaret Odasý'nda yeni bir hizmeti daha vermeye baþladýklarýný belirten NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: "Odamýz üyelerinden ve taþýmacýlýk iþleri ile uðraþan bölgemizdeki vatandaþlarýmýzdan gelen yoðun talepler üzerine Sayýsal Takograf (Dijital Ehliyet) verme yetkisini Nizip Ticaret Odasý olarak aldýk. Sürücü Kartý, Þirket Kartý ve Servis Kartý ihtiyacý bulunan vatandaþlarýmýza hizmet vermek için bir süredir talep edip yakýn takibini gerçekleþtirdiðimiz, sayýsal takograf yani dijital ehliyet ile ilgili talebimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) ve Ulaþtýrma ve Altyapý Bakanlýðý nezdinde kabul görerek izinlerini almýþ bulunmaktayýz. Sayýsal takograf kartýnýn alýnmasý ve yenilenmesi bundan önce yalnýzca il merkezindeki odalar tarafýndan gerçekleþtirilmekteydi ve vatandaþlarýmýz bu hizmeti alabilmek için zaman ve emek kaybýna uðruyorlardý. Zamanýn en önemli sermaye haline geldiði günümüz ekonomisinde hayata geçirdiðimiz bu hizmet ile vatandaþlarýmýza büyük kolaylýk saðlamýþ olduk. Oda olarak giriþimlerimiz sayesinde artýk bölgemizde bu konuda faaliyette bulunan tüm üyelerimiz veya üyemiz olmayan iþletmeler sayýsal takograf iþlemlerini yani dijital ehliyet yenilemelerini odamýzda yapabileceklerdir. Bu vesileyle, baþta TOBB Baþkanýmýz Rifat Hisarcýklýoðlu'na, Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize ve Meslek Komitemize teþekkür ediyor, yeni hizmetimizin bölgemize hayýrlý olmasýný diliyorum." þeklinde konuþtu.![]()