BÝK Gaziantep Þube Müdürü Poyraz'dan Nizip'te Kurumlara ZiyaretBasýn Ýlan Kurumu (BÝK) Gaziantep Þube Müdürü Haþim Poyraz, Nizip Gazeteciler Derneði Baþkaný ve Bizim Nizip Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Ali Kýlýç, Nizip Radyo Televizyon (NRT) Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, NRT Genel Yayýn Yönetmeni Metin Ýliksoy, Gazeteciler Derneði Üyesi Ýsmet Kýlýç, Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Cumhuriyet Baþsavcýsý Erhan Birol, Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'u makamýnda ziyaret ettiler. Heyet son ziyareti ise Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen'e gerçekleþtirdi. NRT ziyaretine Yeþil Nizip Gazetesi Ýmtiyaz sahibi Levent Çetinel'de katýldý.Sektörel sorunlarýn ve iþ birliði olanaklarýnýn da istiþare edildiði ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen, nazik ziyaretlerinden dolayý BÝK Gaziantep Þube Müdürü Poyraz'a ve beraberindeki heyete teþekkürlerini iletti.