MECLÝS VE YÖNETÝM KURULU ÜYELERÝMÝZE ORYANTASYON VE TOBB AKREDÝTASYON EÐÝTÝMÝ VERÝLDÝNizip Ticaret Borsasý Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine MB Akademi Eðitmeni ve Baþ Denetçi Mehmet Besleme tarafýndan "Yönetici Mevzuatý Oryantasyon Eðitimi ve TOBB Akreditasyon Sistemi Eðitimi" verildi.Toplamda iki gün süren eðitim birinci gününde Yönetici Mevzuatý Oryantasyon eðitimi çerçevesinde, 5174 sayýlý Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði kanunu ile ilgili yasalar çerçevesinde Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin görev ve yetkileri anlatýldý.Eðitimin ikinci gününde ise TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi hakkýnda eðitimler verildi. Akreditasyon Sistemi eðitiminde ise Temel yeterlilikler, Temel hizmetler, Akreditasyon sistemi hakkýnda bilgiler, Stratejik planlama ve Swot analizi hakkýnda bilgiler aktarýldý.Eðitime Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Harun Aslan, Meclis Baþkaný Ahmet Polat, Meclis Baþkan Yardýmcý Haþim Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kýlýç, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Çetinkaya, Meclis Üyesi Davut Akýn, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi Mecit Kaya, Meclis Üyesi Osman Kurt ve Meclis Üyesi Mehmet Sönmez katýlým saðladý.![]()