Kocaaslan'dan AçýklamaAk Parti Karkamýþ Ýlçe Baþkan Yardýmcýsý Rahmo Kocaaslan'dan yazýlý açýklama; Öncelikle þunu belirtmek isterim ki minik þehidimiz Hasan Karataþ benim hem annesi ve hem babasý tarafýndan akrabamdýr ve dolayýsý ile yeðenimdir.Taziyemiz boyunca saðolsunlar hem devletimizin tüm yetkilileri, (Bakanlarýmýz sayýn Valimiz Sayýn Bakan Baþkanýmýz Fatma Þahin ve kaymaklarýmýz)tüm siyasi parti temsilcileri (AK PARTÝ,MHP,CHP,ÝYÝ PARTÝ,DEVA PARTÝSÝ,DEMOKRAT PARTÝSÝ,HÜDA PAR) Milletvekilleri parti genel baþkan yardýmcýlarý, il Baþkanlarý þehit yeðenimizin taziye ve defin törenine katýldýlar hepsine ayrý ayrý teþekkür ederiz.Gelen tüm misafirlerimizi örf ve adedimiz gereðince saygý ve sevgi düzeyinde karþýlayýp aðýrladýk ve yolcu ettik. Buraya kadar her þey normal bugün (24.11.2022) 12:30 sularýnda Zafer Partisi genel baþkaný Sayýn Prof.dr. Ümit Özdað ve heyeti taziye ziyaretinde bulundular þahsým ve diðer akrabalarýmýzla kendilerini taziye evinin giriþinde karþýladýk. Ýkramlarýmýzý yaptýk, örf ve adetimize göre yemeðe kalmalarý için çok ýsrar ettik vakitlerinin olmadýðýný söylediler taziyelerini ilettiler bizlerde kendilerine teþekkür ederek araçlarýna kadar uðurladýk. Bizden ayrýldýktan sonra ilçe merkezine geçerek gümrük önünde basýn açýklamasý yaparak devletimizi ve hükümetimizi suçlayýcý provokatif açýklama yapýnca orada bulunan vatandaþlarýmýzýn tepkisi ile karþýlaþýyorlar. Yanlarýnda gezen paralý korumalarý, vatandaþlarýmýzdan Yusuf Sýrtlan kardeþimize saldýrýyorlar ve hemþerimizi darp ediyorlar. Bunu gören Karkamýþ'lý hemþerilerimiz de "Acýmýz taze þehitlerimiz var siz buraya kaos yaratmaya mý geldiniz" diyerek tepkilerini gösteriyorlar ve ilçemizi terk edin söylemlerinde bulunuyorlar. Güvenlik kuvvetlerimizin gayreti sonucu çok þükür üzücü bir olay yaþanmadan bu gerginlik sonlanýyor yaþanan olayýn kýsaca özeti bu.Þimdi benimle ilgili iddia ve söylemlere deðinmek istiyorum. Ben buranýn köklü ailesine mensup bir bireyim. Rahmetli babam bir fiil ilçede kesintisiz 28 yýl belediye baþkanlýðý yapmýþtýr, Dayým ve ayný zamanda babamýn kuzeni olan Nuh Kocaaslan'da ilçenin 3 dönem (15 Yýl) belediye baþkanlýðýný yapmýþtýr. Biz siyasetçi bir aileyiz mensubu olduðumdan dolayý þeref ve onur duyduðum AK PARTÝMÝZDE 17 Yýldýr kayýtlý üyeyim ve partimizin tüm kademelerinde deðiþik görevlerde bulundum þu anda AK PARTÝ Ýlçe Baþkan yardýmcýsýyým. Provokatörlere tepki gösterenler arasýnda yeðenim Ýsa Alpaslan'ýn olmasý nedeni ile benim ismimi kendi sayfalarýnda ön plana çýkartarak benim bu iþi organize ettiðimi iddia ediyorlar hiç önemli deðil benim ismimi sayfalarýnýza deðilde isterseniz kalplerinize, beyinlerinize yazýn. Oradaki provokatörlere tepki gösteren yaklaþýk 100 kiþilik Karkamýþlý hemþerilerimizin içinde yeðenimin olmasý gayet normaldir çünkü Karkamýþ küçük bir ilçedir burada herkes akrabadýr,dayý yeðendir,amcadýr,kuzendir.Bu iþin en acýsý ise ailemizin maalesef 13 yýl önce yaþadýðý acý bir olayý bugün sayfalarýnda boy boy paylaþým yapmalarý, ama þaþýrmamak lazým zira bu partinin ve anlayýþýnýn beslendiði tek þey kandan beslenmek, kaos yaratmak ve fitne yaymaktýr Rabbim sizin gibi vampirlerin bin türlü belasýný versin. Ama unutmayýn bugün Karkamýþýmýzda gördüðünüz tepkiyi tüm Türkiye'de göreceksiniz. Bu asil millet sizin gibileri çok gördü ve tarihe de gömdü bu son sizin içinde kaçýnýlmazdýr: