Celal Doðan'dan CHP Nizip Ýlçe Teþkilatýna ZiyaretGaziantep Büyükþehir Belediye eski Baþkaný Celal Doðan CHP Nizip ilçe teþkilatýný ziyaret etti.CHP Nizip Ýlçe Teþkilatýný ziyaret eden CHP Gaziantep Büyükþehir Belediye eski Baþkaný Celal Doðan'ý CHP Nizip Ýlçe Baþkan Vekili Murat Alagöz, yönetim kurulu üyeleri, CHP eski ilçe Baþkaný Haluk Kahraman, Nizip'te her kesim tarafýndan sevilen CHP Nizip Belediye Baþkan Aday Adayý Mustafa Alkurt ve partililer karþýladý.Celal Doðan Nizip'te kalabalýk bir parti topluluðuna hitap ederek hedeflerinin CHP'yi iktidara taþýmak olduðunu söyledi. Doðan, kendisinin ve oðlunun aday olmayacaðýný belirtti. Gaziantep'te CHP'nin büyük bir potansiyeli olduðunu vurgulayan Doðan, bu potansiyelin harekete geçmesi gerektiðini ifade etti.CHP Nizip Ýlçe Baþkanlýðýna ziyarette bulunan Doðan, ''Amasýz, beklentisiz olarak buradayým. Gaziantep'e gelmemin sebebi ne Görevli olarak atanmam ne de Güneydoðu sorumlusu olarak atanmam. Benim þehrime gelmemin en büyük sebebi, mevcut iktidarýn ortadan kaldýrmaya çalýþtýðý demokrasi, adalet ve cumhuriyet kavramlarýna sýký bir þekilde baðlý olmam.''Açýklamalarýný sürdüren Doðan, ''2023 yýlýnda yapýlacak olan genel seçimlerin ülkemiz adýna çok önemli olduðunu düþünüyorum. Çünkü çok fazla tahribata yol açan bu iktidarýn, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel yapý taþlarý olan laiklik ve cumhuriyete çok fazla zarar verdiðini görüyorum. Önümüzdeki yýl yapýlacak olan genel seçimler bu yüzden daha da önem kazanýyor. Burada hepimizin üzerine düþen görevler var. Bu görevlerin baþýnda ise her bireyin, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetine bir borcu olduðu ve bu yüzden de sahip çýkmasý gerektiðini düþünüyorum. Ýlçe Baþkanýmýza ve sizlere büyük görev düþüyor. 2023 seçimlerinde baþarýlý sonuç alýnacaðýna inanýyorum'' dedi.Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren CHP Nizip Ýlçe Baþkan Vekili Murat Alagöz, ''Sayýn Celal Doðan, Milletvekilliði ve Gaziantep'te 15 yýl Büyükþehir Belediye Baþkaný olarak görev yapmýþ bir isimdir. Sayýn Doðan'ýn Ýlçe teþkilatýmýza gerçekleþtirdiði bu ziyareti önemsiyoruz. Gerçekleþtirmiþ olduðu ziyaretinden dolayý kendisine teþekkür ediyorum'' diye konuþtu.![]()