![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, beraberlerindeki NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu'nu makamýnda ziyaret etti.Kabulde TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu, yeni dönem çalýþmalarý için baþarýlar dileyerek, hayýrlý olsun dileklerini iletti.NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, ziyaret sonrasý yaptýðý açýklamada þu görüþlere yer verdi: Gayet olgun bir hava içerisinde Nizip'te seçimlerimizi yaptýk. Ben beþinci dönemdir Nizip Ticaret Odasý'nda Yönetim Kurulu Baþkaný olarak tekrar seçildim. Hiçbir sýkýntý yaþamadýk. Sayýn Baþkanýmýzýn bize verdiði destekle, þehrimize yaptýðýmýz faydalardan dolayý üyelerimizden takdir gördük ve görevimize devam ediyoruz. Ýnþallah Mayýs ayýnda yapýlacak Genel Kurul'da Rifat Baþkanýmýzý tekrar Birlik Baþkaný olarak görmek bizim en büyük arzumuz. Bundan dolayý kendilerine baþarýlar dilerim.Ziyaretin sonunda NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt tarafýndan NTO üyelerinin sorunlarý ve beklentilerini içeren dosyayý TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu'na takdim etti.Düzenlenen ziyarete NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý Necdet Baþeðmez, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu da katýldý.