Demokrasi ve Atýlým Partisi (DEVA) Gaziantep il ve Nizip ilçe teþkilatý ilk ziyareti Nizip Ticaret Borsasýna gerçekleþtirdi.Deva Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, Gaziantep Ýl ve Nizip Ýlçe teþkilatý üyelerinin de bulunduðu heyeti NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Ahmet Polat ve NTB Yönetimi karþýladý.Gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTB Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Ticaret Borsasýnýn yürütmüþ olduðu faaliyetler ve projeleri hakkýnda bilgiler aktardý.Nizip Ticaret Borsasýna ev sahipliði için teþekkür eden DEVA Partisi Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya ise Yeni dönemde baþarýlar dileyerek Nizip Ticaret Borsasý seçimlerinin þehrimize hayýrlý olmasý dileklerini iletti.Demokrasi ve Atýlým Partisi (DEVA) Gaziantep il ve Nizip ilçe teþkilatý ikinci ziyareti Nizip Ticaret Odasý'na gerçekleþtirdi.Deva Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, Deva Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, Gaziantep Ýl ve Nizip Ýlçe teþkilatý üyelerinin de bulunduðu heyeti, NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt karþýladý.NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun dileklerinde ileten DEVA Partisi Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, Nizip Ticaret Odasý seçimlerinin Nizip'e hayýrlý olmasý temennisinde bulundu.Gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise NTO üyelerinin sorunlarýný ve çözüm önerilerini dile getirerek, sorunlarýn çözüm bulmasý amacýyla Deva Partisi il ve ilçe yöneticilerinden destek vermelerini talep etti.Son ziyaret ise Nizip Þoförler ve Otomobilciler Odasý Baþkaný Musa Kýlýçparlsr yapýldý. Ziyarete Deva Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Ertuðrul Kaya, Deva Partisi Nizip Ýlçe Baþkaný Ömer Kýlýçparlar, Gaziantep Ýl ve Nizip Ýlçe teþkilatý üyeleri katýldý.![]()