Vatandaþlar ve basýn mensuplarýndan RAYBÜS'E tam notGaziantep-Nizip arasýnda huzurlu konforlu rahat bir ulaþým saðlayan RAYBÜS'e ilgi her geçen gün artýyor.5 Kasým itibariyle seferlere baþlayan ve ilk olarak günlük 2 sefer düzenleyecek olan RAYBÜS'ün bugünkü yolcularý ilçede görev yapan basýn mensuplarý oldu.Vatandaþlarla birlikte sabahýn erken saatlerinde tren garýnda buluþan basýn mensuplarý, saat 07.40'da hareket eden RAYBÜS ile Gaziantep'e yolculuk yaptýlar.RAYBÜS hizmetiyle ilgili deðerlendirmede bulunan Nizip Gazeteciler Cemiyet Baþkaný Veysel Karayýlan, ''Yýllar sonra tekrar trene binmenin heyecanýný ve mutluluðunu yaþýyorum ben ve arkadaþlarým için heyecan verici ve keyifli bir yolculuk oldu. Nizip halkýna katký saðlayacak olan bu hizmette emeði geçen herkese teþekkür ediyorum'' dedi.Nizip Gazeteciler Dernek Baþkaný Ali Kýlýç ise, ''Teknoloji ve konforuyla bir metro havasýnda olan RAYBÜS ile yolculuk yapmak bizim için mutluluk verici. Yapýlan bu hizmet takdire þayan bir hizmet bu hizmeti bizlerle buluþturan Gaziantep Valimiz Davut Gül'e Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin ve Nizip Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sarý'ya sonsuz teþekkür ediyorum'' þeklinde konuþtu.Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Baþkaný Bekir Þen de, ''Uzun bir aradan sonra tekrar tren ile yolculuk yapmak keyif vericiydi bu hizmetin tekrar Nizip'e kazandýrýlmasý bizleri sevindirdi burada baþta Nizip Belediye Baþkanýmýz Mehmet Sarý olmak üzere Gaziantep Valimiz Davut Gül'e Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin ve ilgili bakanlýklara teþekkür ediyorum'' sözlerine yer verdi.Anadolu Ajansý (AA) Nizip Muhabiri Ýrfan Aydoðdu, Ýhlas Haber Ajansý (ÝHA) Nizip Temsilcisi Beyhan Saðlam, Nizip Radyo Televizyonu Genel Yayýn Yönetmeni Metin iliksoy, Nizip Tercüman Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Yaþar Polat, Karkamýþ'ýn Sesi Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Rýza Eroðlu, Nizip Gazeteciler Dernek üyelerinden Ýsmet Nizip Tercüman Gazetesi Genel Yayýn Yönetmeni Fatma Ateþçi, Nizip Tercüman Gazetesi Muhabiri Semanur Yýlmaz, Nizip Gazeteciler Cemiyeti üyesi Ezgi Kýlýç ve Karkamýþ'ýn Sesi Gazetesi Ýmtiyaz Sahibi Rýza Eroðlu Ayþegül Çakmak ise, RAYBÜS hizmetiyle memnuniyetlerini dile getirerek katký ve desteklerinden dolayý Gaziantep Valisi Davut Gül'e Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin ve Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'ya teþekkür ettiler.