Gaziantep Vergi Dairesi ve Yeniden Refah Partisi'nden NTO'ya Hayýrlý Olsun ZiyaretiGaziantep Vergi Dairesi Baþkaný Mehmet Tarýk Törer, Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ýzzet Tahmisci ve Yeniden Refah Partisi Nizip Ýlçe Baþkanlýðý Nizip Ticaret Odasý'ný (NTO) ziyaret etti. NTO Meclis Baþkaný Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda Gaziantep Vergi Dairesi Grup Müdürleri Ali Cibik, Barýþ Sönmez ve Yeniden Refah Partisi Nizip ilçe teþkilatý üyelerinin de bulunduðu heyet, NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun dileklerinde bulundu. Gerçekleþen ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Vergi sisteminde yaþanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili görüþlerini dile getirdi. Toplumda vergi bilincinin geliþmesine yönelik tüm çalýþmalara destek verdiklerini dile getiren NTO Baþkaný Özyurt "Bizler Nizip Ticaret Odasý olarak verginin en saðlýklý kamu geliri olduðu bilincindeyiz. Ülkemizin kalkýnmasýna destek verme bilinciyle hareket ederek çalýþmalarýmýzý sürdürdük ve bundan sonra da sürdürmeye vermeye devam edeceðiz." ifadelerini kullandý.Mükelleflerin talepleri doðrultusunda sorun ve ihtiyaçlara yönelik çözümler üretilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Gaziantep Vergi Dairesi Baþkaný Mehmet Tarýk Töre ise "Vergi yükümlülüklerini tam ve zamanýnda yerine getirerek ülkemizin geliþmesine katký saðlayan Nizip Ticaret Odasý üyelerine ve tüm mükelleflere teþekkür ediyorum." dedi. Yeniden Refah Partisi Nizip ilçe teþkilatýna da NTO üyelerinin sorunlarýný dile getiren NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, sorunlarýn çözüm bulmasý amacýyla siyasi destek vermelerini talep edildi.