35 yýlýný duayen esnaflara plaketNizip Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odasý tarafýndan geleneksel hale getirilecek 35 yýllýk "Esnaf Buluþmasý" kapsamýnda ahilik kültürünü yaþatmak ve Oda ile esnaf arasýndaki baðý güçlendirmek Nizip'te 35 yýlýný dolduran esnaflaraNizip Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odasý BaþkanýMustafa Canpolat tarafýndan Nizip Kaymakamlýðý Konferans Salonunda bir araya geldiNizip Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odasý ev sahipliðindeki buluþmaya esnaflarýn yaný sýraYapýlan programa Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, Belediye Baþkan Vekili Salih Uygur, Emniyet Müdürü Hacý Ahmet Önel, Jandarma Komutaný Yüzbaþý Volkan Özcan, Gaziantep Esnaf Sanatkarlar Odasý Baþkaný Ýsmet Özcan, Nizip Ýlçe Selahattin Özçelik, Nizip Belediye Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak, Nizip Ticaret Borsasý Ahmet Polat, Sivil Toplum Kuruluþu Temsilcileri katýldý. 35 yýldýr oda da bakkal esnaf kaydý olan H Yasin Bozkurt, Zeynel Abidin Dayý, Mehmet Bozaslan, Hasan Zor, Müslüm Yürümez, Adil Þahan, Mustafa Erdoðan, Ali Aðbak, Ýsmail Çelik, Sadýk Yalçýn, Reþat Oktay, Halil Doðan,Cuma Artar, Hanifi Çolak, Ayþe Sönmez, Sülayman Balkanoðlu plaket ve Kur'an-ý Kerim takdim edildi.Nizip Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar, hizmetleri için esnaflarýmýza minnettarlýðýný belirterek hayýrlý ömürler diledi.Esnafýn verdiði hizmetin kutsal olduðundan bahseden Nizip Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odasý Baþkaný Mustafa Canpolat, hayatýmýn büyük bir kýsmýný esnaflýkla geçirdim. Ne stresli bir iþ olduðunu bilirim, en küçüðünden en büyüðüne. Onun için kolay iþ deðil ticaret. Bir gerçekte çok kutsal bir iþ olduðu. Biz esnaf kardeþlerimizin hem hizmetlerine yardým edip, hem de sosyal ihtiyaçlarýna hizmet ediyoruz. Her zaman çalýþmak olmuyor, bazen nefes almak lazým. Onun için bazý geziler düzenleyebiliriz. 35 yýllýk duayen esnaflarýmýz var. Bu gerçekten bir deðeri ifade ediyor. Önemli deðerler olan siz deðerli 35 yýllýk duayenlerimize nice 35 yýllar diliyorum. Sizler bize her zaman lazýmsýnýz" ifadelerini kullandý.![]()