NTB'DE YENÝ DÖNEM ÝLK MECLÝS TOPLANTISIYAPILDINizip Ticaret Borsasý seçimleri sonrasý oluþan yeni meclis ilk toplantýsýný gerçekleþtirdi. Meclis Baþkaný Ahmet Polat Baþkanlýðýnda düzenlenen ekim ayý olaðan meclis toplantýsý, Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Yüksek Ýstiþare Kurulu Üyelerinin katýlýmýyla yapýldý.Nizip Ticaret Borsasý Meclis Toplantý Salonunda baþlayan yeni dönemin ilk meclis toplantýsýnýn açýlýþýnda, NTB Genel Sekreteri Mehmet Eray Ölçal, Meclis Üyelerine 2013 ve 2022 yýllarý arasýnda borsa tarafýndan yapýlan çalýþmalar, faaliyetler, tamamlanan ve devam eden projeler hakkýnda sunum yaptý.1 Ekim'de düzenlenen NTB organ seçimlerinin ardýndan oluþan yeni meclisin ilk toplantýsýnda meclis üyelerine hitaben konuþan Meclis Baþkaný Ahmet Polat, "Demokratik olgunluk içerisinde geçen, örnek gösterilecek bir seçim sürecini geride býraktýk. Göreve yeni seçilen Meclis Üyelerimizi, Disiplin Kurulu Üyelerimizi ve Yüksek Ýstiþare Kurulu Üyelerimizi tebrik ediyor baþarýlar diliyorum. Geçmiþ dönemde borsamýza hizmet veren bu dönem aramýzda olmayan meclis üyelerimize de borsamýza saðladýklarý tüm katký ve emeklerden dolayý þükranlarýmý sunuyorum. Yeni dönemin meclisimiz, üyelerimiz, þehrimiz ve ülkemiz için hayýrlý, uðurlu olmasýný temenni ediyorum" dedi.Ýlk meclis toplantýsýnýn hayýrlý, uðurlu olmasý temennisinde bulunan Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ise, Birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde de önemli projelere hep birlikte imza atacaklarýna yürekten inandýðýný ifade ederek konuþmasýný þöyle sürdürdü; "Üyelerimize ve ilçemize karþý aldýðýmýz bu sorumluluðun farkýndayýz. Yeni dönemde de ortak akýl ve istiþareyle yeni hizmetler kazandýracaðýmýza hiçbir kuþkumuz yok. Burada tüm meclis üyelerimize büyük sorumluluklar düþüyor. Onlarýn fikir ve düþünceleri bu noktada bizler için en önemli yol gösterici olacak. Bu nedenle tüm meclis üyelerimizin deðerli fikir ve önerilerine ihtiyacýmýz var. Seçimlerimizin büyük bir olgunluk içerisinde geçmesine katký sunan tüm üyelerimize ve meclis üyelerimize buradan bir kez daha teþekkür ediyorum. Borsamýza yakýþýr bir seçim süreci oldu. Þimdi artýk bu süreci hýzlý bir þekilde geride býrakarak üyelerimiz için kollarý sývama zamanýmýz. Geçmiþ dönemde olduðu gibi doðru aksiyonlarla hizmet yarýþýnýn içerisinde yine güçlü ve kararlý bir þekilde yer alacaðýz" diye konuþtu.Meclis Toplantýsý'nýn ardýndan 2013-2022 döneminde Nizip Ticaret Borsasý Meclis Baþkanlýk Görevini yürüten Mahmut Þahin'e Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ve Meclis Baþkaný Ahmet Polat tarafýndan Nizip Ticaret Borsasýna yapmýþ olduðu hizmetlerden dolayý teþekkür plaketi takdim edildi.![]()