Gaziantep'te Kamu-Özel Sektör Diyaloðu Projesi 3. Çalýþtayý GSO'da Yapýldý"Gaziantep'te Kamu-Özel Sektör Diyaloðunun Güçlendirilmesi'' Projesi kapsamýnda "Gaziantep Projelerini Hayata Geçiriyor" baþlýklý 3. ve son çalýþtay, Gaziantep Sanayi Odasý (GSO) ev sahipliðinde gerçekleþtirildi.Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Bekir Karabacak Gaziantep Sanayi Odasý ev sahipliðinde düzenlenen Kamu-Özel Sektör Diyaloðu Projesi 3. Çalýþtayý'na katýldýAlman Federal Ekonomik Ýþbirliði ve Kalkýnma Bakanlýðý (BMZ) tarafýndan finanse edilen PEP-Ekonomik Fýrsatlarýn Desteklenmesi Programý kapsamýnda, Alman Uluslararasý Ýþbirliði Kurumu (GÝZ), TEPAV ve Gaziantep Büyükþehir Belediyesi iþ birliðinde yürütülen, üç aþamalý çalýþtay serisinin sonuncusuna, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, GSO Yönetim Kurulu Baþkaný Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Tuncay Yýldýrým, Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Akýncý, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli, GIZ-PEP Giriþimcilik ve Ýþ Geliþtirme Bileþeni Lideri Onur Azcan, TEPAV Kurucu Direktörü Güven Sak ile kamu kurum ve kuruluþlarýn temsilcileri katýldý.Çalýþtayda seçilen proje fikirlerine yönelik hazýrlanan yol haritalarý, ilgili kurum ve kuruluþ temsilcileri, proje fikirlerinin odaklandýðý konulardaki uzman kiþiler ve donör kuruluþlardan katýlýmcýlarla paylaþýldý."Gaziantep'te Kamu-Özel Sektör Ýletiþiminin Güçlendirilmesi Projesinin" hayata geçmesinde emeði olan herkese teþekkür eden Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Meclis Bekir Karabacak, çalýþtayýn faydalý olduðunu söyledi.