lçe Müftülüðü Vaizi Nizip'e Veda EttiYaklaþýk 4.5 yýldýr ilçemizde vaiz olarak görev yapan Dr. Mustafa Demir Ardahan ili Göle ilçesine müftü olarak atanmasý nedeniyle ilçemize veda etti.Vaiz Demir'e Gaziantep Ýl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazýrlar, Nizip Ýlçe Kaymakamý Oðuz Alp Çaðlar ile vedalaþtý. Ardýndan Nizip Ýlçe Müftülüðü Din Gönüllüleri ile veda toplantýsýna katýldý. Toplantýda Demir: "2004 yýlýnda Ýmam Hatip olarak baþladýðým yolculuða Rabbim izin verirse bir kaç gün sonra müftü olarak devam edeceðim. Tabiki her veda hüzünlüdür. Bir taraftan Müftü olmanýn haklý sevincini yaþýyorken, diðer taraftan Nizip'ten ve sizden ayrýlmanýn burukluðu içerisindeyim. Yaþattýðý ve yaþatmadýðý her hal ve durum için Rabbime sonsuz hamd-ü senâlar ediyorum. Doðup büyüdüðüm bende sayýsýz anýlarý olan Nizip'te 2018 yýlýndan itibaren yaklaþýk 4,5 yýldýr görevimi emanet bilinci ile gece gündüz durmadan Rýzaenlillah yerine getirmeye gayret ettim. Bu süreçte elhamdülillah siz kýymetli mesai arkadaþlarýmýn takdir ve þehadetine nail oldum.Bu hayýrlý hizmetleri icra ederken bir an olsun beni yalnýz býrakmayan baþta Ýlçe Müftümüz Selahattin Özçelik hocam olmak üzere siz kýymetli hocalarýma ve mesai arkadaþlarýma teþekkür ve duayý bir borç bilirim. Rabbim, gireceðim yere doðruluk ve esenlik ile girmemi, çýkacaðým yerden de doðruluk ve esenlik ile çýkmamý nasib etsin. Elbette bu süreçte güzel hizmetlerimiz olduðu gibi, kasýtlý olmasa da hatalarýmýz da olmuþtur. Bu vesileyle, eðer varsa herkese hakkýmý helal ediyor, sizlerden de helallik diliyor, hepinizin saðlýk afiyet içerisinde huzur dolu bir hayat sürmenizi temenni ediyorum. Allah'a emanet olun." dedi. Programda Ýlçe Müftümüz Selahattin Özçelik hocamýzýn teklifleri, Ýlçe Kaymakamýmýzýn onayý ile Hocamýza Baþarý belgesi takdim edildi. Müftü Özçelik; Vaiz Demir'e bu güne kadar yaptýðý özverili, gayretli hizmetlerden dolayý teþekkür ederek baþarýlarýnýn devamýný diledi. Ayrýca Din Gönüllüleri adýna Bünyamin Gürdal tarafýndan vaiz Demir'e hediye takdim edildi. Din gönüllüleri adýna konuþma yapan Nilder baþkaný Yaþar Yýlmaz ve Þube Müdürümüz Ömer Çelik ise Vaiz Demir, hakkýnda hüsnü þehadette bulunarak, baþarýlarýnýn devamýný diledi.