Nizip Tügva'dan Ziyaretler01-07 Ekim Camiler ve Din Görevliler Haftasý münasebetiyle, Türkiye Gençlik Vakfý (TÜGVA) Ýlçe Baþkaný Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, þimdiye kadar ilçe genelinde yapýlmamýþ, bir etkinliðe imza attý.Aslan, Öðretmenler günü, Hemþireler günü gibi özel günlerde gösterilen ilgiyi, din gönüllülerimizede göstermemiz gerektiðini, dile getirdi. Nizip Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik'le baþlayan ziyaret, müftülük personelleri, 4-6 yaþ Kur'an Kursu öðreticileri ve camii görevlilerini ziyaret edilerek, önceki dönem Diyanet Ýþleri Baþkaný Mehmet Görmez'in "Kalbin Erbaini" kitabý ve gül takdim edildi.Camiler ve Din Görevlileri Haftasýnda gösterdiði, ilgiden memnuniyetini belirtilen, Ýlçe Müftüsü Selahattin Özçelik "Tekbir ve þehadet nidalarýný, ülkemiz semalarýnda yükselten, Allah'ýn kitabýný severek öðreten, sahih bilgilerle zihinleri aydýnlatan, Hakkýn ve hakikatin sesini kürsülerden duyuran, teþkilatýmýza gönül veren tüm hocalarýmýzýn 'Camiler ve Din Görevlileri Haftasý'ný tebrik ediyorum."dedi.![]()