BÝRECÝK TSO BAÞKANI SADETTÝN BÝLGÝN BÜYÜK ZAFERLE GÜVEN TAZELEDÝBirecik Ticaret ve Sanayi Odasý Seçimi Bugün Birecik ilçesinin Birecik Kültür Merkezinde 4 adayýn yarýþtýðý seçimde seçimi büyük zafer ile yeniden Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin Bilgin kazandý.Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Seçimi 10 meslek gurubu ile yapýlan seçimde 9 meslek gurubu büyük oy çoðunluðu ile alan Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin Bilgin güven tazeledi.Birecik ve Halfeti Ýlçesinde hayýrsever iþ adamý Sadettin Bilgin her zaman vatandaþýn yanýnda olan vatandaþýn derdi ile dertlenen Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin Bilgin `in seçimi yeniden kazanmasýndan dolayý Birecik ve Halfeti ilçesinde büyük sevinçle karþýladýlar.Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin Bilgin güven tazelemesinden sonra NRT'ye açýklamalarda bulundu.Birecik TSO Baþkaný Sadettin Bilgin Açýklamasýn þu ifadelere yer verdi;Teþekkür Konuþmasýnda Baþkan Bilgin, Sevgili Birecik `li ve Halfeti `li Hemþehrilerim; Bir Kesimin Deðil, her kesimin adayý BEYAZ LÝSTE BÝRECÝK TSO BAÞKAN ADAYI SADETTÝN BÝLGÝN olarak büyük bir oy çoðunluðu ile 10 Mesleki Guruptan 9. Mesleki gurubunu büyük bir zaferle kazanmýþ bulunmaktayýz.Birecik Belediye Baþkaný Mahmut Mirkelam`a Halfeti Belediye Baþkaný Þeref Albayrak `a Önceki Dönem Birecik Belediye Baþkaný M. Faruk Pýnarbaþý`ya deðerli dava arkadaþlarýma Birecik ve Halfeti ilçelerimizden bizlere oy vererek yeniden baþkan olarak bizleri seçen deðerli Delege üyelerimize tek tek teþekkür ediyorum.Bugün Birecik ilçemizde tarihi bir günü yeniden BEYAZ LÝSTE BÝRECÝK TSO BAÞKANI SADETTÝN BÝLGÝN Olarak bizleri baþkan olarak yaþatan herkese teþekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulu üyeleri olarak Birecik ve Halfeti ilçelerimizde devam eden projelere proje kadar tüm üyelerimize hizmet etmek için hizmete devam edeceðiz.BUGÜN BÝZE SEVÝNCÝ YAÞATAN HERKESE YENÝDEN TEÞEKKÜR EDERÝM DEDÝ…Daha sonra kongre salonundan sonra binlerce kiþi Baþkan Sadettin Bilgin'i kutlayarak hatýra fotoðrafý çektiler. daha sonra Baþkan Bilgin, Birecik Belediye Baþkaný Mahmut Mirkelam ve Önceki Dönem Birecik Belediye Baþkaný M. Faruk Pýnarbaþý birer teþekkür konuþmasýný yaptýlar.NRT Medya olarak Güven Tazeleyen Birecik Ticaret ve Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin Bilgin ve ekibini kutluyoruz. Birecik ve Halfeti Ýlçemiz için Hayýrlý uðurlu olsun.![]()