NTB'DE YÖNETÝM VE MECLÝS KURULU ÜYELERÝ SEÇÝLDÝNizip Ticaret Borsasý'nda Meclis Baþkanlýk Divaný, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Delege seçimi yapýldý.Nizip Ticaret Borsasý Meclis Toplantý Salonunda yargý gözetiminde gerçekleþen seçimlerde Yönetim Kurulu Baþkaný, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Baþkaný, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Genel Kurulu delegeleri 14 meclis üyesinin tamamýnýn katýlýmýyla belirlendi.2013 yýlýndan bu yana Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkanlýðýný yürüten Ýbrahim Sarý güven tazeleyerek 4 yýl için yetki aldý. Ýbrahim Sarý baþkanlýðýnda ki Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu üyeliklerine, Kemal Osanmaz, Harun Aslan, Kemal Çetinkaya ve Mehmet Ali Kýlýç seçildi.Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Ali Vedat Yýldýrým, Davut Akýn, Coþkun Güngördü ve Reþat Oktay'dan oluþtu.Meclis Baþkaný Ahmet Polat, Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan, Meclis Üyeleri Davut Akýn, Reþat Oktay, Ali Vedat Yýldýrým, Mehmet Sönmez, Coþkun Güngördü, Mecit Kaya, Osman Kurt olurken TOBB Genel Kurul Delegesi Kemal Osanmaz Genel Kurul Yedek Delegesi ise Haþim Aslan oldu.Nizip Ticaret Borsasý Disiplin Kurulu Üyeliðine ise Yahya Onur Altýnbaþ, Esra Kurtoðlu, Suat Sönmez, Þýh Hasan Çapan, Cafer Sayar ve Beyhan Saðlam seçildi.Seçim sonrasýnda kýsa bir açýklama yapan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, seçimlerin birlik, beraberlik ve huzur ortamýnda gerçekleþtiðini belirterek; "Bugün itibariyle Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, TOBB Delegeleri ve Meclis Divaný seçimimizi gerçekleþtirdik. Eksiksiz ve tam katýlým saðlayan tüm Meclis Üyelerime teþekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de ayný þekilde üyelerimize ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceðiz. Bu süreçte bizlere destek olan Üyelerimize, sanayicimize, esnafýmýza ve tüm kurumlarýmýza teþekkürlerimi sunuyorum. Seçimlerimiz ilçemize, Üyelerimize ve Nizip Ticaret Borsasýna hayýrlý olsun" dedi.Meclis Baþkanlýðýna seçilen Ahmet Polat ise, "Büyük bir sorumluluk üstlendiklerini, bu sorumluluðun yükümlülüklerini en güzel þekilde yerine getirebilmek için uyum ve istiþare içerisinde çalýþacaklarýný belirterek, yeni hizmet döneminde üyelerimizin menfaatlerini ilgilendiren projelere hep beraber imza atacaðýz. Seçimlerimizin ilçemize ve üyelerimize hayýrlý olmasýný temenni eder, seçim sürecine katkýlarýndan dolayý üyelerimiz baþta olmak üzere Nizip Ticaret Borsasý Yönetim ve Meclis Kurulu üyelerine teþekkürlerimi sunarým." dedi.