Nizip Ticaret Odasý meclis üyesi adaylarýndan dayanýþma ve istiþare yemeði Nizip Ticaret Odasýnda 2 Ekim Pazar günü yapýlacak seçim öncesi guruplar arasýnda meclis üyesi adaylarýnýn tatlý rekabeti devam ediyor. Nizip Ticaret Odasý müteahhitlerden oluþan 11. gurubun adaylarý ve komite listesinde bulunan müteahhitler Ýbrahim Güleç, Mahmut Polat, Cengiz Kenan Sönmez, Kadir Daðlý, Mehmet Kýlýç, Metin Çiloðlu, Alican Pamuk tarafýndan Ýkinci Bahar Lokantasýnda müteahhitler ve inþaat ustalarýna bir yemek verdi.Nizip Ticaret Odasý Meclis Üyesi adaylarýnda Müteahhit Ýbrahim Güleç yemek sonrasý konuþmasýnda "Böyle bir programa ev sahipliði yapýyor olmaktan duyduðum mutluluðu dile getirmek istiyorum. Dayanýþma ve istiþare yemeðine katýlan siz deðerli arkadaþlarýmýza ve destekçilerimize emeði geçen herkese teþekkür ediyorum.Bu birlikteliðin Nizip için hayýrlý olmasýný temenni ediyorum dedi. Güleç, bugün ve sonrasýnda birlik ve beraberlik içerisinde sorunlarýmýzýn çözümü için bu tür buluþmalarýnýz devam edecek. Bizlere destek veren dayanýþma ve istiþare programýna katýlan tüm müteahhitlerimize ve ustalarýmýza teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.![]()