Milletvekili Güvenç'in Nizip çýkarmasý TBMM Ýçiþleri Komisyonu Baþkaný ve AK Parti Kahramanmaraþ Milletvekili Celalettin Güvenç, Nizip ilçesini ziyaret ederek çeþitli temaslarda bulundu.''2023'e Doðru Þehir Buluþmalarý Gaziantep'' programý kapsamýnda Nizip ilçesine gelen Milletvekili Güvenç, ilk olarak Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý'yý ziyaret etti. Güvenç ziyarette, Belediye Baþkaný Sarý'ya hizmetlerinden dolayý teþekkür ederek çalýþmalarýnda baþarýlar diledi.Daha sonra Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ve AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Mehmet Fatih Uzunaslan ile birlikte ilçedeki kanaat önderlerini evlerinde ziyaret eden Milletvekili Güvenç, ardýndan Atatürk Bulvarý'ndaki esnaflarla bir araya geldi.Ziyaret ettiði esnaflara hayýrlý iþler dileyen Güvenç, göstermiþ olduklarý yakýn ilgiden dolayý esnaflara teþekkür ederek Sivil Toplum Kuruluþlarýnýn temsilcileriyle bir araya geldi.Son olarak AK Parti Nizip Ýlçe Teþkilatý'ný ziyaret eden Milletvekili Celalettin Güvenç, burada da partinin, yönetim kurulu, gençlik ve kadýn kollarý kademesindeki üyelerle buluþtu.Nizip'in 2023 seçimlerine hazýr olduðunu ifade eden Güvenç, ''Bugün bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nizip ilçesini ziyaret ettim burada gördüðüm manzara beni çok mutlu etti kimi ziyaret ettiysem kimin elini sýktýysam bana belediye baþkanýmýzýn baþarýsýndan ve hizmetlerinden bahsettiler bu bana çok büyük bir moral verdi. Baþkanýmýza ve partimizin ilçe teþkilatýna çok teþekkür ediyorum. Nizip her þeyin en güzeline layýktýr'' þeklinde konuþtu.![]()