Gaziantep Ticaret Odasý, Gaziantep Ticaret Borsasý, Nizip Ticaret Borsasý ve Ýslahiye Ticaret Odasý 1 Ekim Cumartesi günü, Nizip Ticaret Odasý 2 Ekim Pazar günü seçimlere gidiyor. Gaziantep Ticaret Odasý ile Nizip Ticaret Odasý seçimlerinde meslek gruplarýnýn bazýlarýnda tek liste ile girilirken bazýlarýnda ise çift liste ile seçimlere gidilmesi bekleniyor. Gaziantep Ticaret Borsasý Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliði seçimlerinde 12 meslek kolu yarýþacak kimin baþkan olacaðýna üyeler karar verecek. Nizip Ticaret Borsasýnda çarþaf liste þeklinde seçimler yapýlacak. Gaziantep Ticaret Odasý'nda 45 meslek grubunda 16 binin üzerinde üye 123 meslek üyesini seçerken, Nizip Ticaret Odasý'nda ise 15 meslek grubunda binin üzerinde üye 34 meslek üyesini seçecek. Gaziantep Sanayi Odasý ise 15 Ekim'de seçimlere gidecek. Nizip Ticaret Borsasý seçimlerinin ardýndan baþkan direk belli olacak, Gaziantep, Nizip ve Ýslahiye Ticaret Odalarý ile Gaziantep Ticaret Borsasýnda baþkanlar gruplardan çýkan meclis üyeleri tarafýndan seçilecek. Odalarýn seçimleri þehrimize ve ülkemize hayýrlý olsun. Dostluklarýn kazanmasýný temenni ederiz, bu bir bayrak yarýþý olmalý ve kazanan meclis üyeleri, meclis baþkaný ve yönetim kurulu baþkanlarýnýn þehrimize deðer katacak projeleri üretmelerini temenni ederiz. Nitekim son dört yýlda büyük baþarýlara imza attýklarýna þahit olduk. Her oda ve borsa yapmýþ olduklarý yatýrýmlarla þehrimize büyük kazanýmlar katmýþlardýr. ÝnþaAllah yeni dönemde de bu yatýrýmlar ve projeler artarak devam eder. Seçim sonuçlarý ne olursa olsun dostluklarýn zedelenmemesi gerekmektedir, seçim bir bayrak yarýþýdýr ve muhakkak bir tarafýn kazanmasý ve diðer tarafýn kaybetmesiyle sonuçlanacaktýr. Ancak seçimlerden sonra kazanan aday ile kaybeden adaylarýn dostluklarý devam etmelidir. Seçim haftasýnda rakiplerin birbirlerini kýrmadan çalýþmalarýna devam etmesi gerekmektedir. Þimdiden meclise, yönetime, meclis ve yönetim kurulu baþkanlýklarýna gelecek olanlarý arkadaþlarý tebrik ediyorum.![]()