Gaziantep Büyükþehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi iþbirliðinde Sanayi Sitesi'nde baþlayan sýcak asfalt çalýþmasý bugünde devam etti.Mehmet Ülkü Bilgi Bulvarý'nda süren çalýþmalarý yerinde görmek ve incelemek üzere bölgeye gelen Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, çalýþmalarla ilgili bilgi aldý. Sahadaki personele kolaylýklar dileyen Baþkan Sarý, esnaflarý ziyaret etmeyi de unutmadý. Ziyaret ettiði esnaflarla sohbet eden Sarý, yapýlan çalýþmalarýn hayýrlý olmasýný dileyerek her þey esnafýmýzýn rahatý ve mutluluðu için dedi.Çalýþmalarla ile ilgili gazetecilere açýklama yapan Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Nizip Sanayi Sitesi ana ve ara bulvarýnda baþlayan asfalt çalýþmalarýnýn süratle devam ettiðini belirtti.Çalýþmalarýn sanayi sitesi ile sýnýrlý kalmayacaðýný söyleyen Sarý, þunlarý kaydetti.''Bölgede süren asfalt çalýþmalarý ile birlikte sanayi sitemizin sorunlarýnýn tamamýna yakýný çözmüþ oluyoruz. Ben buradaki çalýþmalardan dolayý özellikle Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Fatma Þahin hanýmefendiye, Fen Ýþleri Daire Baþkanýmýz ve tüm ekibine teþekkür ediyorum. Bu çalýþmalarýmýz burayla bitmeyecek. D-400 istikametinden baþlatmýþ olduðumuz asfalt çalýþmamýz taþ köprü istikametinden ilerleyerek Attarali ve Hammal Þýho meydanýna kadar sürecek. Tüm çalýþmalarýn ilçemiz sakinlerine hayýrlý olmasýný diliyor. Emeði geçenlere bir kez daha teþekkür ediyorum'' dedi.![]()