Büyük Birlik Partisi'nde görev deðiþimi Büyük Birlik Partisi Gaziantep Ýl Baþkaný Metin Demirçubuk il Baþkanlýðý görevini Mustafa Taþar'a devretti. Devir teslim töreni Gaziantep Ýl Binasýnda gerçekleþti. Metin Demirçubukçu "Ben dava adamýyým, bu bir bayrak yarýþýdýr. Biz bir aileyiz ve bayraðý devralan yeni il baþkanýmýzýn bayraðý daha da ileriye taþýyacaðýna inancým tamdýr. Bu vesileyle tüm çalýþma arkadaþlarýma teþekkür ediyorum. Görevi devralan yeni il baþkanýmýz Mustafa baþarýlar diliyorum " dedi. Demirçubukçu, "Þeref ile görev yaptýðým Büyük Birlik Partisi'nde böylesine önemli bir görevi ben ve dava arkadaþlarýmýz Gaziantep Ýlimizi zirveye taþýmak için gece gündüz çalýþacaðýz.Bundan sonra tüm arkadaþlarýmýzla birlikte Milletin muktedir iktidarýný gerçekleþtirmek için , gece gündüz çalýþacaðýz, partimizin ilimizdeki üye sayýsýný arttýrmak için mücadele vereceðiz ve hemþerilerimizin dertleri ile dertlenip, çözüm önerileri üretip gerekli mercilere taþýyacaðýz ve en fazla faaliyet yapan parti olacaðýz" dedi. Demirçubukçu " Þehit genel baþkanýmýz ebedi siyasi liderimiz Muhsin Baþkanýmýzýn ayak izlerine basarak, her daim mazlumun yanýnda yer aldýk ve bundan böyle de yanýnda yer alacaðýz. Her türlü haksýzlýðýn ve hukuksuzluðun da karþýsýnda olacaðýz. Yapýcý yol gösterici muhalefet anlayýþý ile doðrularý her daim usulü ile söyleyeceðiz. Büyük Birlik Partisi sadece seçimlere girmek üzere kurulmuþ bir parti deðildir. Bizim partiden öte bir davamýz vardýr. O da Bu Aziz Milletimizin muktedir iktidarýný gerçekleþtirmek, mazlumun yanýnda zalimin karþýsýnda olmaktýr. O açýdan partimiz ayný zamanda idealleri ve ülküleri olan bir dava partisidir." dedi. Demirçubukçu, Bugüne kadar Gaziantep Ýl ve Ýlçe teþkilatýmýzda görev yapan tüm arkadaþlarýmýza teþekkür ediyorum. Yeni göreve gelen Ýlçe baþkanýmýza hayýrlý olsun diliyor, tüm dava arkadaþlarýmýzýn destekleri ve gayretleri ile Gaziantep Ýlimiz de çok güzel iþlere imza atacaklarýna inaniyorum. " dedi. Büyük Birlik Partisi Gaziantep Ýl Baþkan Yardýmcýsý Hasan Polat'ta katýldý.![]()