GAZÝANTEP MÝLLETVEKÝLÝ KOÇER VE BERABERÝNDEKÝ HEYET NTB'YÝ ZÝYARET ETTÝAk Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý, Srilanka Fahri Konsolosu Avukat Süleyman Çiçek, Nizip Ak Parti Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan ve beraberinde ki heyet Nizip Ticaret Borsasýný ziyaret etti.Ziyarete gelen heyeti Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yrd. Ahmet Polat, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Meclis Baþkan Yrd. Haþim Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Aslan, Meclis Üyesi Davut Akýn, Meclis Üyesi Mehmet Ali Kýlýç, Meclis Üyesi Kemal Çetinkaya, Meclis Üyesi Reþat Oktay ve Meclis Üyesi Coþkun Güngördü karþýladý.Gerçekleþtirilen ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Baþkan Ýbrahim Sarý, borsanýn devam eden projeleri hakkýnda bilgiler aktararak, gýda ve tarým sektörü hakkýnda Gaziantep Milletvekili Koçer ile görüþ alýþveriþinde bulundu.Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise Gaziantep'in sosyal, kültürel ve ticari hayatýna katký saðlayacak, her türlü yenilikçi fikir, çalýþma ve projeye de her zaman destek vermeye hazýr olduklarýný belirterek Nizip Ticaret Borsasý Yönetim ve Meclis kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayý teþekkürlerini iletti.